4 διαφορετικοί συνδυασμοί αγαπημένων prints

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Αυτό όμως που δίνει περισσότερη αξία στα prints είναι ο τρόπος που μπορείς να τα φορέσεις και κυρίως να τα συνδυάσεις. Το mix-print trend σε προκαλεί να τολμήσεις και να δημιουργήσεις outfits που θα κάνουν αίσθηση, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα αναδείξουν την πιο δημιουργική και τολμηρή στιλιστική σου πλευρά.

Εγώ έκανα μερικές δοκιμές για να σε παρακινήσω και ιδού το αποτέλεσμα.

Match #1

To καρό και το πουά μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα. Πρέπει να δώσεις σημασία στο είδος του καρό, έτσι ώστε να μην είναι πολύ φλύαρο και υπερκαλύψει το πουά.

Match #2

Διαφορετικά καρό μεταξύ τους σε παρόμοιες αποχρώσεις θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά στιλάτο outfit. Βγάλε προς τα έξω το χρώμα που θες να κυριαρχήσει με την επιλογή των παπουτσιών.

Match #3

Ρίγες, καρό και πουά σε λευκό και μαύρο για ένα πιο αυστηρό αλλά εξίσου stylish αποτέλεσμα. Προτίμησε τις ρίγες στο κάτω μέρος, για να δείχνουν πιο κομψά τα πόδια σου.

Match #4

Αν είσαι έτοιμη για ένα πιο fancy αποτέλεσμα, τότε κάνε τον παραπάνω συνδυασμό με λίγο περισσότερο χρώμα. Το layering έχει τη σημασία τους καθώς και η ποσότητα του κάθε print που θα είναι ορατή στο τελικό outfit.

My tips:

– Φρόντισε τα prints να μην είναι πολύ μικρά αναλογικά με τον όγκο των σημείων που θα τα χρησιμοποιήσεις.

– Οι κάθετες ρίγες κολακεύουν περισσότερο, ενώ οι οριζόντιες είναι ιδανικές για το πάνω μέρος του σώματος, εκτός κι αν έχεις πλούσιο ντεκολτέ.

– To καρό έχει πολλά διαφορετικά είδη, γι” αυτό είναι αδύνατον να μη βρεις αυτό που θα σου ταιριάζει, θα σου αρέσει και θα σε κολακεύει.

– Τα polka dots όταν υπάρχουν σε σκούρα βάση βοηθούν στο να αδυνατίσουν τη σιλουέτα, ενώ σε λευκή δίνουν λίγο περισσότερο όγκο.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: