3rd Floor: Χτύπα στον 3ο για να βρεις το γούρι σου για το 2019

Φέτος, το γούρι για τη χρονιά που ξεκινά, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και «μεταμορφώνεται» σε υπέροχο χειροποίητο κόσμημα, που μπορείς να φοράς όλο το χρόνο! Κολιέ και βραχιόλια, από ασήμι 925°, ή από ορείχαλκο, με χρωματιστά κερωμένα κορδόνια, λεπτές αλυσίδες ή ακόμη και αλυσίδες συνδυασμένες με κορδόνι και τα πιο… γούρικα γούρια, που έχεις φορέσει ποτέ! Γούρια, πρωτότυπα μοναδικά, αφού μπορείς να επιλέξεις εσύ, τις λέξεις που θέλεις να γράψεις επάνω, κάνοντας στον εαυτό σου ή σε αυτούς που αγαπάς, το πιο όμορφο δώρο αγάπης.

Διάλεξε το δικό σου μοναδικό 3rd Floor Lucky Charm! Το οποίο μπορεί να είναι ένα κολιε-γούρι  σαν το «A New Chapter». Όσο μεγαλύτερα τα όνειρά μας, τόσο ομορφότερα κεφάλαια γράφουν στη ζωή μας! Εσύ, με ποιες «μαγικές» λέξεις, θα ξεκινήσεις το δικό σου; Γράψε τις στην πλακέτα του lucky charm σου. Όταν έχεις τόλμη και πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε όχι μόνο η νέα χρονιά, αλλά και κάθε μέρα είναι και μια νέα αρχή στο ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής σου! Αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό, μπορείς να το βρεις και με μαύρο κορδόνι, αλλιώς επέλεξε την πιο edgy κόκκινη απόχρωση.
3rd Floor: Χτύπα στον 3ο για να βρεις το γούρι σου για το 2019

 Άλλα σχέδια που ξεχωρίσαμε είναι το βραχιόλι-γούρι «Hο Hο Hο». Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στον Αϊ Βασίλη, σίγουρα αυτό το κόσμημα θα σε κάνει να χαμογελάσεις! Μπορείς να γράψεις το δικό σου μήνυμα χαράς και να το φοράς όλο το χρόνο! Επίσης ξεχωριστό είναι και το κολιέ-γούρι «Nine». Λέγεται, ότι ο αριθμός 9, είναι ο αριθμός της σοφίας και της ολοκλήρωσης γι” αυτό θα βρεις αυτό το σύμβολο πάνω στο γούρι σου για τη νέα χρονιά. Δες και τα υπόλοιπα ξεχωριστά charms εδώ και ετοιμάσου να υποδεχθείς το 2019 όπως του αρμόζει…με στυλ!
Δες επίσης: Coco Chanel: 10 πράγματα που έχει πει η πιο σπουδαία γυναίκα στην ιστορία της μόδας
3rd Floor: Χτύπα στον 3ο για να βρεις το γούρι σου για το 2019

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: