38χρονη Χάνει 13 Κιλά σε μόλις 3 Μήνες και μας Αποκαλύπτει το μεγάλο Μυστικό της. Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα!

H Jessica Chasen, εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις σε εταιρεία στο Σίνδεϋ και εξαιτίας της φύσης της δουλειάς της είχε πάντα κοντά της νόστιμα σνακ.

Καθώς μεγάλωνε, το βάρος της αυξανόταν και η 38χρονη άρχισε να τρώει οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά της.

Αλλά ένα πρωινό του περασμένου Οκτωβρίου, η Jessica συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να έχει άλλο πια αυτό το σώμα.

Τέσσερις μήνες αργότερα, κατάφερε να χάσει 13 κιλά και να αποκτήσει μια νέα και υγιή εμφάνιση.

Στην Jessica πάντα άρεσε να γυμνάζεται, αλλά ο έλεγχος της διατροφής της ήταν κάτι που την δυσκόλευε με το πέρασμα των χρόνων.

«Πάντα υπήρχαν γλυκά στη κουζίνα του γραφείου και μας σέρβιραν νόστιμα φαγητά σε κάθε εκδήλωση. Ήταν μια ένοχη απόλαυση, όπου απλά θέλεις να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου,» δηλώνει η Jessica.

Όταν η Jessica άρχισε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους, που υποσχόταν απώλεια 12 κιλών σε έξι εβδομάδες, η σταδιακή μείωση της ζάχαρης ήταν το πιο δύσκολο επίτευγμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινή γυμναστική και διατροφή, όπου σημείωνε καθημερινά τι θα έπρεπε να φάει. Η διατροφή ήταν ένας καλός συνδυασμός υδατανθράκων, πρωτεϊνών, λαχανικών και λιπαρών.

Πλέον η Jessica απολαμβάνει πίτσα και παγωτό μια στο τόσο, αλλά δεν τα βλέπει ως επιβράβευση.

«Είναι σημαντικό να μη συσχετίζεις το φαγητό με τη διάθεσή σου.» Η Jessica ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να κάνουν την αλλαγή στη ζωή τους, αλλά να μη περιμένουν τα αποτελέσματα να φανούν αμέσως.

«Δεν υπάρχει εύκολη επιλογή. Όλοι ψάχνουν τον εύκολο τρόπο, αλλά στο τέλος της μέρας πρέπει να το θέλεις για να το πετύχεις.»

Originally posted 2017-03-12 14:38:09.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: