37η Ανάβαση Πορταριάς: Στο  Πήλιο μεταφέρεται η μάχη του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017

Αυτή τη φορά στο 2ο αγώνα του Ενιαίου θα δούμε 17 Skoda Fabia. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν οκτώ νέοι οδηγοί κάτω των 30 ετών. Ακόμη για πρώτη φορά στο ενιαίο συμμετέχουν ο Γιώργος Σαρταμπάκος , ο Άρης  Στιβαχτάρης  και  ο Ιάκωβος Γιουσουρούμ. Τον αγώνα θα ξεκινήσουν  πρώτα τα αυτοκίνητα του Ενιαίου και μετά όλες οι άλλες κατηγορίες.

Η ανάβαση της Πορταριάς που θα γίνει στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου,  είναι από τις πιο αγαπημένες σε οδηγούς και θεατές . Είναι από τις πιο απαιτητικές αλλά και διασκεδαστικές, αναβάσεις του πρωταθλήματος γι αυτό αναμένεται να γεμίσει κόσμο.

Η μάχη με αντίπαλο το χρόνο, προβλέπεται συγκλονιστική, μιας και οι αυστηροί κανονισμοί του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο διαφοροποίησης μεταξύ των οδηγών και των αυτοκινήτων τους.

Ο Νικόλας Ζάχος και ο Στράτος Κυρλαγκίτσης είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη πρώτη θέση που κατέχουν στις αντίστοιχες βαθμολογίες, (Γενική και Νέων), μετά από τις νίκες τους στον 1ο και 2ο γύρο του φετινού SEAJETS ΣΟΑΑ ΕΝΙΑΙΟΥ, στη Δημητσάνα.

Όπως και στην Ανάβαση Δημητσάνας, τα αυτοκίνητα του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOY 2017 θα έχουν το δικό τους χώρο στα Service των συμμετεχόντων.   Στο χώρο αυτό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, το γραφείο ενημέρωσης του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017 όχι μόνο για δημοσιογράφους αλλά και για τους θεατές.

37η Ανάβαση Πορταριάς: Στο  Πήλιο μεταφέρεται η μάχη του SEAJETS ΣΟΑΑ ENIAIOΥ 2017

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: