32χρονη Γυναίκα Πέθαινε επειδή έβγαλε μια Selfie την λάθος στιγμή στο λάθος Μέρος… Ανοίξτε τα Μάτια σας!

Η 32χρονη Courtney Ann Sanford από την Βόρεια Καρολίνα πήγαινε στην δουλειά όταν άκουσε στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι που αγαπούσε. Είχε δύο πτυχία πανεπιστημίου και σπούδαζε για το τρίτο, ελπίζοντας να βρει δουλειά στον κλάδο της υγείας.

Αφού τραγούδησε για λίγο το τραγούδι (το “Happy” του Pharrell Williams), αποφάσισε να βγάλει μια σέλφι και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο, για να μοιραστεί την στιγμή με τον κόσμο.

Στις 8:33 το πρωί, έγραψε “Αυτό το χαρούμενο τραγούδι με κάνει χαρούμενη!”, το δημοσίευσε, αλλά αυτό που δεν ήξεραν οι φίλοι της στο Facebook καθώς πατούσαν like ήταν ότι στις 8:34 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε με φόρα στο διάμεσο και χτύπησε πάνω σε ένα τεράστιο φορτηγό. Σε ένα δευτερόλεπτο όλα είχαν τελειώσει. Πέθανε ακαριαία.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά. Η μοιραία δημοσίευση έκανε όλη τη χώρα να σωπάσει: συμβαίνει τόσο γρήγορα. Το να στέλνεις μηνύματα ή κάνεις οτιδήποτε άλλο ενώ οδηγείς, είναι πολύ συχνό αλλά και επικίνδυνο.

Αν είχε χτυπήσει άλλο αυτοκίνητο αντί για το φορτηγό, θα υπήρχαν περισσότερες απώλειες – θα μπορούσε να ήταν ένα αυτοκίνητο γεμάτο παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο.

Ήταν μια τραγική απώλεια για την οικογένεια και τους φίλους της. Έχασαν μια νεαρή γυναίκα γεμάτη ζωντάνια που είχε τόση ζωή μπροστά της. Ο θάνατος της Courtney είναι μια τραγική υπενθύμιση ότι αν θέλουμε να βγάλουμε σέλφι ή να στείλουμε μήνυμα, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βρισκόμαστε σε ασφαλή κατάσταση.

Πηγή: newsone

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: