32 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό- εκπαιδευτικό -διδακτικό προσωπικό για τη λειτουργία του Ωδείου του Παραρτήματος αυτού και των Κέντρων Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη διδακτική περίοδο 2016-2017 , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα δυο (32) ατόμων καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού- διδακτικού προσωπικού διάρκειας οκτώ (08) μηνών και εννέα μηνών (09)

 για τις αναγνωρισμένες σχολές για τις εξής κατά αριθμό ατόμων , ειδικότητες , με τα αντίστοιχα ειδικά και τυπικά προσόντα:

ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς και τα παρακάτω δικαιολογητικά :1.    Ακριβές φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας τους2.    Ακριβή φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών3.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

•    Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ( μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής . Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα•    Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη•    Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα5.    Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίαςΩς διδακτική εμπειρία για τους μουσικούς νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε αναγνωρισμένα μουσικά ιδρύματα και με απόφασηΥΠΠΟ.Για τις υπόλοιπες ειδικότητες νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα της ειδικότητας.6.    Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (μόνο εάν είναι άνεργος πάνω από 6 μήνες)7.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:Ότι ο επιμορφωτής αφού επιλεγεί θα διδάξει σε όποιο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου υπάρξει ανάγκη και για όσες ώρες του ζητηθεί (Ενότητες Πανοράματος, Πυλαίας, Χορτιάτη, Φιλύρου, Ασβεστοχωρίου)8.    Για την καλλιτεχνική παρουσία και το πορτφόλιο πλήρη φάκελο με βιογραφικό και παραστατικά για τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις με έργα προσωπικά και έργα μαθητών . Παρατηρήσεις

•    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους δια ζώσης. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω διαδικασία και αποστέλλονται ταχυδρομικά δεν γίνονται δεκτές.•    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για μια μόνο ειδικότητα. Υποψήφιοι που καταθέσουν για πάνω από μια θέση θα απορρίπτονται εξαρχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝΟι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας, Τρίτη 26.07.2016 , στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη (Διεύθυνση Απ. Σαμανίδη 21 στο Πανόραμα Τηλ. 2313 301013) από την Τετάρτη 27.07.2016 έως και την Παρασκευή 05.08.2016. και τις ώρες: 09.00- 14.00.

Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: