3 tips για να έχεις ένα outfit που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση

Μάλλον δεν το έχεις καν σκεφτεί αυτό που σου λέω, ωστόσο συμβαίνει και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Υπάρχουν μερικά που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα fashion items που σε κάνουν πραγματικά να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Ντύσου όπως νιώθεις

 

Ο τρόπος που ντύνεσαι μπορεί να δώσει hints για τον χαρακτήρα σου και για όσους σε ξέρουν καλά αποδίδει και τον ψυχολογικό σου κόσμο. Αυτό που θα σε κάνει γοητευτική είναι να ντυθείς όπως ακριβώς νιώθεις. Δεν χρειάζεται να πιεστείς για να φορέσεις εκείνη τη στενή, midi φούστα αν νιώθεις άβολα. Υπάρχουν μέρες που μπορείς να την αντέξεις γιατί το θες, αλλά υπάρχουν κι αυτές που θες να την αποφύγεις και είναι σίγουρα φυσιολογικό.

Διάλεξε αγαπημένα σου κομμάτια

 

Καθεμία έχει στην γκαρνταρόμπα της κομμάτια που λατρεύει. Είναι αυτά τα κομμάτια που όταν τα φοράς νιώθεις ότι φτιάχτηκαν για σένα και κάθε φορά που τα φοράς νιώθεις ο εαυτό σου. Τις μέρες λοιπόν, που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και στέκεσαι απλά στην ντουλάπα σου μήπως σου «μιλήσει» κάποιο ρούχο, το πιθανότερο είναι να καταλήγεις αυθόρμητα σε αγαπημένα σου κομμάτια που δεν χρειάζεται καν να σκεφτείς πώς θα τα συνδυάσεις και φυσικά θα τονώσουν τη διάθεσή σου.

Φόρεσε ένα αξεσουάρ που έχει συναισθηματική αξία

Ξέρεις πολύ καλά ότι η αυτοπεποίθηση έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία. Επομένως, τις μέρες που κάτι νιώθεις ότι λείπει από την εμφάνισή σου, φόρα ένα αξεσουάρ που έχει συναισθηματική αξία για σένα. Ένα pendant, ένα δαχτυλίδι ή το βραχιόλι της γιαγιάς σου θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και φυσικά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: