3 θεμελιώδη λάθη που κάνεις σε μία σχέση και την τελειώνεις πριν καν αρχίσει

Επιτέλους, είσαι σε relationship!!! Έπειτα από σεβαστό διάστημα μοναξιάς- σημεία των καιρών τι τα θες;- βρήκες κι εσύ ένα αγόρι καλό και υπομονετικό να σε θέλει και να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του. Φίλη μου, πρέπει να σου πω ότι οι άντρες είναι πολύ πιο ήρεμα όντα από τις γυναίκες, κάτι που σημαίνει ότι όλα στην αρχή τα πηγαίνουν χαλαρά. Οπότε εσύ, με την τρέλα και την ανυπομονησία που σε διακρίνει, ειδικά αν έχεις περάσει τα 25, κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, με αποτέλεσμα τελικά να τα τινάζεις όλα στον αέρα. Τι σημαίνει αυτό; Το αγόρι γίνεται μπουχός με συνοπτικές διαδικασίες κι εσύ κάθεσαι μόνη σαν την ιτιά την κλαίουσα να αναρωτιέσαι τι έφταιξε. Να τι έφταιξε λοιπόν…

Επικεντρώνεσαι στο μέλλον: Και χάνεις το παρόν. Δεν είναι δυνατόν να τα έχετε μόλις ένα μήνα κι εσύ να κάνεις σχέδια για το τι νυφικό θα φορέσεις. Σου ακούγεται παράλογο; Κι όμως, ακούνε πολλά τα αυτιά μου καθημερινά. Ζήσε το παρόν και άσε τι θα γίνει σε δύο και τρεις μήνες. Και όταν με το καλό η σχέση ωριμάσει και δοκιμαστεί, τότε ίσως και να σε είσαι σε θέση να κάνεις κουβέντα για το μέλλον.

Υπερ-αναλύεις τα πάντα: Κάποια πράγματα απλά γίνονται! Όταν αυτό το συνειδητοποιήσεις και το βάλεις καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου, τότε θα καταλάβεις ότι δε χρειάζεται να συγκαλείς έκτακτο συμβούλιο κάθε φορά που σου απαντάει μονολεκτικά σε ένα μήνυμα. Ίσως να βαριέται, ίσως να έχει δουλειά ή πιθανόν να είναι με τους φίλους του και να βλέπει μπάλα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλάθεις σενάρια, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσουν στην παράνοια και εκείνον εις άτακτον φυγήν!

Μη ζεις μόνο για εκείνον: Πριν τον γνωρίσεις είχες ζωή; Ε σε περίπτωση που είχες δεν υπάρχει λόγος να την αφήσεις και να τρέχεις από πίσω του. Μία γυναίκα με δραστηριότητες και κοινωνικό κύκλο, είναι πολύ πιο γοητευτική από ένα πλάσμα χωρίς προσωπικότητα που περιμένει πότε ο καλός της θα αποφασίσει να βγει για ποτό για να δει κι εκείνη τον έξω κόσμο. Βασικό αυτό. Μην το αγνοήσεις και κυρίως μη μετατραπείς στο μαιμουδάκι του.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: