3 στυλ jean που πρέπει να φορέσεις το 2021

3 στυλ jean που πρέπει να φορέσεις το 2021

Και – φυσικά- μπορείς να τα εντάξεις από τώρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

Τα denim παντελόνια είναι η διαχρονική αγάπη κάθε γυναίκας. Είναι το κομμάτι passepartout της γκαρνταρόμπας, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και να υποστηρίξει από ένα office look μέχρι ένα casual outfit. Πόσες φορές συνδύασες τους φθινοπωρινούς μήνες το denim παντελόνι σου με λευκό πουκάμισο και oversized blazer; Ή πόσες φορές έβαλες το jean σου με sneakers και logo T-shirt; Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις.

Το jean ήταν, είναι και θα παραμείνει το item, το οποίο θα μας λύνει τα χέρια στις δύσκολες στιγμές που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε και είμαστε σε στυλιστικό δίλημμα. Και μπορεί ήδη να έχεις αρχίσει να φοράς τα φετινά denim trends, όπως tie-dye, με σκισίματα ή με πιέτες στη μέση, όμως σίγουρα θα αναρωτιέσαι από τώρα για τις τάσεις που θα δούμε τον επόμενο χρόνο, δηλαδή το 2021.

Η μόδα- και εμείς μαζί της (ελπίζουμε και εσύ)- βλέπει μπροστά και δε θα μπορούσε, δύο μήνες πριν εκπνεύσει το 2020- να μην έχουν οριστεί οι τάσεις του επόμενου έτους. Και τα denim trends του 2021 αποπνέουν άνεση, κλασικότητα και κομψότητα.

Πρόκειται για denim παντελόνια που, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, κολακεύουν κάθε σιλουέτα, δε «μαρκάρουν» κανένα σημείο του σώματος και μπορεί ήδη να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου. Αν τα έχεις, φόρεσέ τα ακόμα και τώρα. Αν σου λείπει κάποιο από αυτά, βάλε το στη shopping list σου, προμηθεύσου το και φόρεσέ το ευχόμενη ένα καλύτερο (και πιο στυλάτο) 2021 από τη φετινή χρονιά.

Διάβασε ακόμα: Ένα νέο fashion trend στο Tik Tok απευθύνεται σε… «βιβλιοφάγους»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: