3 outfits που θα σε πείσουν ότι ένα μαύρο φόρεμα είναι χρήσιμο και στην εγκυμοσύνη

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη 

Εννοείται ότι δεν το προτείνω για να μη φαίνεται πολύ η φουσκωμένη κοιλιά ή για να δείχνεις πιο αδύνατη. Αντίθετα, η κοιλίτσα σου είναι το δυνατό σου σημείο και πρέπει να την προσέξεις αρκετά. Ωστόσο, ένα μαύρο φόρεμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα σε βγάλεις πολλές φορές από τη δύσκολη θέση, όταν απλά στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Αν όμως έχεις ένα μαύρο φόρεμα -δεν είναι ανάγκη να είναι εγκυμοσύνης, μπορεί να είναι ένα φαρδύ μαύρο φόρεμα σε ένα νούμερο μεγαλύτερο που θα το φορέσεις και αφού γεννήσεις- τότε έχεις την κατάλληλη βάση για να δημιουργήσεις κομψά pregnant outfits για το γραφείο, μία απογευματινή βόλτα, για να πας στο θέατρο ή για μία επίσημη περίσταση.

Look #1

Μία από τις πιο cozy εκδοχές που μπορείς να πετύχεις με το μαύρο σου φόρεμα. Ένα fluffy πουλόβερ (καλύτερα να μην είναι πολύ χοντρό) και ένα ζευγάρι καστόρινες μπότες θα σου χαρίσουν ένα outfit που κάλλιστα θα σε συνοδεύσει στο γραφείο, αλλά πολύ εύκολα θα μπορείς να βγεις και μία βόλτα μετά.

Φόρεμα H&M, πουλόβερ Pull & Bear, φουλάρι Accessorize, μπότες Envie shoes

Look #2

Έστω ότι έχεις ένα επίσημο κάλεσμα της τελευταίας στιγμής ή απλά δε σου αρέσει το outfit που είχες καταλήξει να βάλεις στο ρεβεγιόν. Το μαύρο φόρεμα είναι η λύση, το οποίο μαζί με μία faux γούνα ή ένα εντυπωσιακό πανωφόρι που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου θα σε συνοδεύσουν όπου κι αν πας. Δώσε έμφαση στα παπούτσια και την τσάντα για να το φέρεις στα μέτρα σου.

Φόρεμα H&M, faux γούνα Pull & Bear, velvet pouch με αλυσίδα La Chaine, μποτάκια Stathis Samantas

Look #3

Ένας ακόμα τρόπος για να ανανεώσεις το μαύρο σου φόρεμα είναι να προσθέσεις από πάνω μία oversized μπλούζα. Λόγω του εορταστικού mood εγώ προτίμησα μία με παγιέτες και ολοκλήρωσα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ωστόσο, ακριβώς το ίδιο look μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι loafers, γιατί εγώ ήμουν στάσιμη και άντεξα για λίγο εκεί πάνω. Σε άλλη περίπτωση, θα ήταν μάλλον ακατόρθωτο.

Φόρεμα & oversized μπλούζα H&M, Ψηλοτάκουνα πέδιλα Sante, hair accesory Accessorize

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: