3 μυστικά που δεν θα σου πει ποτέ το αγόρι σου

Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα μυστικά που κρύβει το αγόρι σου και δεν πρόκειται ποτέ να ξεστομίσει. Μπήκαμε στο μυαλό των αγοριών και κλέψαμε 3 μυστικά. Διάβασέ τα προσεκτικά.

1. Του αρέσει να είναι το «αγόρι» σου.

Μπορεί οι περισσότερες να πιστεύουμε ότι όλα τα αγόρια θέλουν να είναι ελεύθερα και αναγκάζονται να κάνουν κάποια σχέση επειδή η κοινωνία θέλει να σοβαρευτούν. Αυτό όμως δεν ισχύει και μάθε ότι οι περισσότεροι θέλουν να ερωτευτούν και να βρουν μία κοπέλα, όπως και τα κορίτσια.

2. Δεν του αρέσει όταν τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου.

Οι άντρες έχουν τον ανταγωνισμό στη φύση τους και μπορεί στην αρχή να τους αρέσει να μας «κυνηγάνε», όταν όμως η σχέση προχωρήσει, θέλουν αυτό να σταματήσει. Αν από τη μία τους διώχνεις και από την άλλη τους φέρνεις πιο κοντά σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τους κουράσεις και να παραιτηθούν. Όταν λοιπόν βρεις τον ιδανικό, αντί να του το παίζεις δύσκολη, απλώς άφησέ τον να καταλάβει ότι είσαι χαρούμενη που σε «κατάφερε».

3. Ανησυχεί ότι μπορεί να τον παρατήσεις.

Μπορεί να αναρωτιέσαι συνέχεια τι μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του αγοριού σου, αλλά μάθε ότι δεν πρόκειται και για κάτι πολύ δύσκολο. Όταν κάποιος σε θέλει, δεν υπάρχει κάτι άλλο και μάλλον ξοδεύει περισσότερο χρόνο να σκέφτεται αν θα τον παρατήσεις εσύ από το να σκέφτεται ότι θα σε παρατήσει αυτός. Οπότε, χαλάρωσε και σταμάτησε να σκέφτεσαι ότι θα τελειώσει η όμορφη σχέση που έχετε. Δεν θα πάει πουθενά.

Διάβασε κι αυτό: 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: