3 Γυναίκες πήγαν για μπότοξ στον ίδιο γιατρό. Μόλις δείτε πως τις έκανε… [Εικόνες]

Ένας «ψεύτικος» πλαστικός χειρούργος έκανε στους πελάτες του Botox ενέσεις γεμάτες με ζελατίνη βοδινού και τους έκανε να δείχνουν 50 χρόνια μεγαλύτεροι.

Οι Marcelle King, 62 ετών, Jozette Sheppard, 46 ετών και Carol Kingscott, 57 ετών, υπέστησαν ακραία αντίδραση που προκάλεσε μακροχρόνιες βλάβες μετά από θεραπεία του Ozan Melin.

Οι συγκλονιστικές εικόνες των τριών γυναικών τις δείχνουν τόσο πρησμένες που μόλις μπορούσαν να δουν μετά την ψεύτικη θεραπεία Botox.

Η κ. King, υπέφερε από αναφυλακτικό σοκ, ενώ η κ. Sheppard δεν μπορούσε να φάει ή να μιλήσει σωστά για έξι μήνες.

Ο εγκληματολόγος – πλαστικός χειρούργος Colin Rayner, ο οποίος ανέλυσε τη θεραπεία που έλαβαν οι γυναίκες, είπε στην κριτική επιτροπή ότι πίστευε ότι είχαν εγχυθεί με μια επιβλαβή και εξαιρετικά επικίνδυνη ουσία την «ζελατίνη βοείου κρέατος».

Είπε ότι ένα προϊόν βοείου κρέατος παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ζελέ είναι δυνητικά αλλεργιογόνο όταν εγχέεται και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο Botox και βρέθηκε σε φιαλίδια που κατασχέθηκαν από το σπίτι του υποτιθέμενου γιατρού.

Και οι αλλεργικές αντιδράσεις που υπέστησαν οι τρεις γυναίκες ήταν δυνητικά απειλητικές για τη ζωή τους και οι ενέργειες του Melin ήταν επιεικώς απερίσκεπτες.

Το δικαστήριο είχε προηγουμένως ακούσει πώς η κ. King ισχυριζόταν ότι έδειχνε 50 χρόνια μεγαλύτερη και πρόσθεσε ότι η όλη θεραπεία μύριζε σαν καμένο τσιγάρο

Ισχυρίζεται ότι της είπαν «χωρίς πόνο δεν κερδίζεις» όταν παραπονέθηκε στον γιατρό για την αγωνία της ακολουθώντας μία από τις διαδικασίες του.

Οι τρεις γυναίκες δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τις φρικτές φωτογραφίες που δείχνουν τα πρόσωπά τους κόκκινα και φουσκωμένα.

Ο Melin βρίσκεται σε δίκη για τις σοβαρές σωματικές βλάβες και για απάτη ότι ισχυρίστηκε ότι ήταν ιατρικά εκπαιδευμένος γιατρός όταν το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο δεν είχε κανένα αρχείο γι ‘αυτόν.

Λέγεται ότι άφησε τις τρεις μεσήλικες γυναίκες σε έντονο πόνο μετά την αντιμετώπισή τους με μεγάλες βελόνες και χρησιμοποιώντας ψευδή και επικίνδυνο διάλυμα Botox.

Η κριτική επιτροπή έδειξε εικόνες από τα παραμορφωμένα πρόσωπα των γυναικών που ελήφθησαν τις ώρες μετά την έγχυση Botox κατά μήκος του προσώπου και του φρυδιού τους, καθώς περιγράφεται η δοκιμασία τους.

Η κ. Kingscott, 57χρονη προϊσταμένη γιατρών, δήλωσε ότι αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπεία Botox τον Νοέμβριο του 2011 για να την δώσει ώθηση στον 27 χρόνια γάμο της.

Είπε στο δικαστήριο ότι έμοιαζε σαν «χάμστερ» μετά την θεραπεία και πως είχε ουλές στο πρόσωπο. Όταν το πρήξιμο έφυγε, έμεινε με ένα πρησμένο φρύδι και βλέφαρο που έκανε την εγγονή της να πιστεύει ότι είχε ένα «θυμωμένο πρόσωπο».

Ο Melin, από το Uxbridge, Middlesex, διοργάνωσε την κλινική με την επωνυμία «The Smooth Face Botox Company» και πραγματοποίησε θεραπείες σε ινστιτούτα αισθητικής και σπίτια πελατών.

Αρνείται τις κατηγορίες για σοβαρή σωματική βλάβη και τις τρεις κατηγορίες για απάτη. Είμαστε στην αναμονή του τέλους της δίκης.

Πηγή: dailymail.co.uk, true.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: