3 ερωτικές στάσεις αν σου αρέσει το spanking

Το γρήγορο και συνήθως ελαφρύ χτύπημα σε διάφορα μέρη του κορμιού, με συνηθέστερο τα οπίσθια, δηλαδή το spanking μπορεί να προσφέρει ηδονή και σε αυτόν που το δέχεται, αλλά και σε εκείνον που το κάνει. Οι ρόλοι του κυρίαρχου και του υποτακτικού μπορούν να απογειώσουν το σeξ σας και – γιατί όχι; – να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στις σeξουαλικές σας αναζητήσεις.

Οι παρακάτω στάσεις θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε περισσότερο με το spanking και το role playing.

To Doggie

Η κλασική στάση «στα τέσσερα» είναι ούτως ή άλλως ιδανική για spanking. Θα γίνει ακόμα καλύτερη αν τεντώσεις το κορμί σου μπροστά, απλώσεις τα χέρια στο κρεβάτι και ακουμπήσεις το κεφάλι στο μαξιλάρι, αφού έτσι θα ανασηκωθούν τα οπίσθιά σου χαρίζοντάς του μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Το ανάποδο Γ

Κάτσε ανάποδα σε έναν καναπέ ή καρέκλα και ξάπλωσε προς τα πίσω, σηκώνοντας τα πόδια σε ορθή γωνία με το σώμα σου, ώστε τα οπίσθιά σου να ακουμπούν στην πλάτη του καθίσματος. Εκείνος στέκεται πίσω από τον καναπέ και σε «ραπίζει» με το εργαλείο της επιλογής σας. Αν θες να αγγίξεις τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού, μπορείς να το κάνεις μόνο αν σε αφήσει «το αφεντικό».

Στα γόνατα

Εκείνος κάθεται κι εσύ κάθεσαι πάνω του, αλλά πλάγια. Ξαπλώνεις προς τα πίσω, διπλώνεις τα γόνατα στην αγκαλιά σου και του δίνεις το ελεύθερο για να σου τις «βρέξει».

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: