3 ανοιξιάτικα jackets που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλη τη σεζόν

Υπάρχουν πανωφόρια που καλύπτουν την ανάγκη μας; Εννοείται πώς η απάντηση είναι θετική.

Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν διάφορες επιλογές που μας βοηθούν να μεταβούμε ομαλά από τον χειμώνα στην άνοιξη. Τα παρακάτω 3 jackets έχουν αυτή την πρακτικότητα που έχουν τόσο ανάγκη οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, διατηρώντας το επίπεδο του στιλ μας στα ύψη.

Bomber jacket

 

ImaxTree

Ένα ρούχο/πολυεργαλείο. Αποτελεί από τα πιο κομψά και κουλ παράλληλα, jackets που ταιριάζει σχεδόν με όλα. Φοριέται με φορέματα, κολάν, τζιν, φούστες, με όλα εν ολίγοις. Και φυσικά, είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να αντέξεις τις υψηλές θερμοκρασίες των πρωινών ωρών, αλλά και τις χαμηλότερες το βράδυ.

Denim jacket

 

ImaxTree

Το πολυαγαπημένο τζιν μπουφάν είναι από τα must-haves της γυναικείας και αντρικής γκαρνταρόμπας, πάνω-κάτω, όλες τις σεζόν. ΟΚ, ίσως περισσότερο τώρα την άνοιξη, μιας και το υλικό είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες, ενώ το casual ύφος του αποδίδει τα πιο όμορφα, καθημερινά looks.

Duster coat

 

ImaxTree

Η ανοιξιάτικη εκδοχή της καμπαρντίνας είναι το duster coat. Πρόκειται, για ένα ελαφρύ μακρύ «παλτό» το οποίο είναι τόσο chic όσο και πρακτικό. Ένα σε μονόχρωμη και ουδέτερη απόχρωση θα αποδείξει την πρακτικότητά του (μιας και θα ταιριάξει με όλα σου τα ρούχα) με τον πιο κομψό τρόπο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: