3 πράγματα που ο άνδρας προσέχει πάνω σου όταν σε γνωρίζει (εκτός από τα επiμαχα σημεία)

3 πράγματα που ο άνδρας προσέχει πάνω σου όταν σε γνωρίζει (εκτός από τα επiμαχα σημεία)

Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τον γοητεύουν. Όταν γνωρίζεις ένα αγόρι νομίζεις (εσφαλμένα) πως εκείνος προσέχει μόνο… το σώμα σου και κυρίως τα γνωστά επiμαχα σημεία. Μπορεί αρχικά το μάτι το να πέσει κατευθείαν σε αυτά, αλλά κανένας άνδρας δε μένει μόνο εκεί.
Αν εξαιρέσουμε το , το οποίο φυσικά είναι επίσης πολύ σημαντικό, ένα αγόρι προσέχει τα 3 παρακάτω στοιχεία:

-Επιδερμίδα. Το ωραίο δέρμα δεν είναι μόνο εμμονή των γυναικών.. όσο παράξενο και αν ακούγεται, αποτελεί βασική προϋπόθεση και για τους άνδρες. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ελκυστικό από μια επιδερμίδα λαμπερή, χωρίς εμφανή σημάδια ή έντονα σπυράκια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις το δέρμα σου (ίσως και με τη σύσταση κάποιου δερματολόγου) και να καλύπτεις τις όποιες ατέλειες με φειδώ και όχι με υπερβολικό . Γιατί επίσης ο άνδρας σιχαίνεται το υπερβολικό !

-Άρωμα. Αν νομίζεις πως ο άνδρας δεν πρόσeξε πώς μυρίζεις, είσαι γελασμένη! Η οσμή είναι μια από τις πιο έντονες αισθήσεις και μια πηγή σexουαλικότητας. Το αγόρι θα σε μυρίσει εσκεμμένα και αν του αρέσει το άρωμά σου θα ταυτιστεί με κάτι πολύ γοητευτικό που του ξυπνάει πάθη. Προσοχή στις υπερβολές… λίγες σταγόνες πίσω από τα , στον καρπό και στο μπούστο είναι αρκετές.

-Αύρα. Με αυτό εννοούμε πώς μιλάς, πώς περπατάς, τι κινήσεις κάνεις με τα χέρια, αν νιώθεις αμήχανη, αν είσαι άνετη, αν είσαι παιχνιδιάρα ή αν είσαι υπερβολικά συγκροτημένη. Η αύρα που εκπέμπεις είναι καθοριστική για να τον σαγηνεύσει ή αντίθετα για να τον αποθαρρύνει να συνεχίσει το φλερτ. Εκεί άλλωστε έγκειται και το θέμα της χημείας ανάμεσα στο.. μελλοντικό ζευγάρι.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: