2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018

Οι αγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου 2018, έχουν τώρα την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν κοντά στην πίστα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου, που βρίσκεται στο Αλεποχώρι, διαθέτει τα δωμάτιά του στους συμμετέχοντες στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, με κάθε κράτηση προσφέρει μία επιπλέον, ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου. Αυτή η προσφορά θα διευκολύνει αφάνταστα τους συμμετέχοντες από επαρχία, που θα μπορούν να μείνουν για ένα τριήμερο σε κοντινή απόσταση από την πίστα (25 km) με την ελάχιστη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής –αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ– λήγει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Ο αγώνας του Νοεμβρίου αποτελεί τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί με τον 3ο και τελευταίο αγώνα, επίσης στα Μέγαρα, στις 15-16 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, με τις ημερομηνίες για τους αγώνες του Πρωταθλήματος του 2019 να έχουν ήδη ανακοινωθεί, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής προχώρησε στην πρωτοποριακή κίνηση της θέσπισης μιας Super Season. Τη Super Season απαρτίζουν οι δύο αγώνες που απομένουν για το φετινό Πρωτάθλημα Ταχύτητας, μαζί με τους τέσσερις του Πρωταθλήματος του 2019. Από αυτές τις έξι συναντήσεις θα αναδειχθεί ένας Υπερπρωταθλητής από κάθε κατηγορία που θα συμπληρώσει, ο οποίος θα κερδίσει τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή του στους αγώνες του Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2020!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παράλληλα με τους αγώνες ταχύτητας διοργανώνονται και ισάριθμοι Αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC), στους οποίους μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με το πολιτικό του αυτοκίνητο! Και στο HTTC θα ισχύσει η Super Season, για τους δύο αγώνες του 2018 και τους τέσσερις του 2019, για την ανάδειξη του Υπερπρωταθλητή σε καθεμιά από τις τρεις κατηγορίες: Stock, Sport και Extreme. Επιπλέον, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει φέτος το νεοσύστατο έπαθλο Clio Cup, για όσους συμμετέχουν στο HTTC με 2λιτρα Renault Clio.

2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: