23χρονη φοιτήτρια νικά την ανορεξία και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα μέσω Instagram

Οι γιατροί είχαν δώσει στην Connie Inglis μόλις λίγες εβδομάδες ζωής λόγω της ανορεξίας, από την οποία έπασχε. Τώρα, όμως, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημά της, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα μέσω του Instagram για να στηρίξει όσους παλεύουν με την ίδια ασθένεια.

Η 23χρονη Connie, φοιτήτρια από το Λιντς, ήρθε αντιμέτωπη με την ανορεξία όταν ήταν μόλις 10 ετών και μέσα σε 9 χρόνια είχε νοσηλευτεί 3 φορές. Να σημειωθεί πως μόλις δύο χρόνια πριν εισήχθη στο νοσοκομείο με το βάρος της να έχει φτάσει πλέον να ισούται με εκείνο ενός παιδιού 5 ετών.

«Δεν με ένοιαζε και πολύ αν θα ζήσω ή θα πεθάνω, δεν με πείραζε. Το μόνο που ήθελα ήταν να χάσω όλο αυτό το βάρος. Είχα φτάσει στο σημείο που το να βρίσκομαι στο νοσοκομείο δεν ήταν αρκετό, το μόνο που θα μου χρειαζόταν ήταν να σταματούσε η καρδιά μου. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που θα ικανοποιούσε την ανορεξία μου», δήλωσε η ίδια στο ντοκιμαντέρ Inside Out του BBC. 

Σήμερα, το μήνυμα που έχει να στείλει σε όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που βασάνιζε την ίδια στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της είναι πως «όσο δύσκολα κι αν γίνουν πράγματα, πάντα μπορούν να βελτιωθούν». 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr