22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013»

22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013»
Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία διεξαγωγής της 22ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην , ο ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου ΑΜ-Θ Μιχάλης Ραγκούσης.

Η διεξαγωγή της 22ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14 – 17 Νοεμβρίου 2013 κι εκφράστηκε η πεποίθηση πως θα είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχών από τις επιχειρήσεις και την συνέργεια του Επιμελητηριακού κόσμου.
«Πιστεύουμε πως θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην Έκθεση, καθώς υπάρχει μείωση των κοστολογίων, ώστε να έρθουν εκθέτες ακόμη και των πολύ μικρών επιχειρήσεων», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης.
Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης τόνισε πως μέσα από την συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, θα πραγματοποιηθεί μία διοργάνωση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και του κόσμου. «Δίνουμε τον λόγο μας, ότι θα εντείνουμε την προσπάθεια μας, ούτως ώστε η Έκθεση να έχει καλύτερη διαδρομή από τους προγενέστερους χρόνους, ν’ αντέξει στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να ακουμπάει διαχρονικά στην εξωστρέφεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακίδης.
Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως η διάνοιξη της συνοριακής οδού στην Ροδόπη, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις συμμετοχές των Βουλγαρικών Επιμελητηρίων, ενώ έδωσε έμφαση και στην συμμετοχή επιχειρήσεων με εξειδίκευση και καινοτομία στην επιχειρηματικότητα.
Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου ΑΜ-Θ Μιχάλης Ραγκούσης, ανέφερε πως η Έκθεση «θα αποτελέσει το κύριο σημείο αναφοράς της περιοχής πανελλαδικά. Έχοντας να ανταγωνιστεί την περσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα προσπαθήσουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο να  μετατρέψουν την έκθεση σε σημείο ανάπτυξης εξωστρέφειας και ελπίδας».

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: