2019 Billboard Music Awards: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Σε μία φαντασμαγορική τελετή που έγινε χθες το βράδυ στο Las Vegas, και ξεκίνησε με την Taylor Swift να ερμηνεύει live το «Me», δόθηκαν τα πιο διάσημα αμερικανικά, μουσικά βραβεία. Ο Drake έγραψε ιστορία καθώς έφυγε με 12 (αριθμό ρεκόρ για δημιουργό) βάζοντας στη συλλογή του τον τίτλο του κορυφαίου καλλιτέχνη, του καλύτερου ράπερ, ενώ έφυγε και με το βραβείο Top Billboard 200 Album. Πριν κατέβει οριστικά από το stage δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την «Aria Stark» για τη στιγμή που χάρισε σε όλους του φανατικούς τηλεθεατές του Game Of Thrones την Κυριακή που μας πέρασε.

Στο «μη διαγωνιστικό τμήμα» όμως της τελετής, έξω από το την MGM Grand Garden Arena στρώθηκε και ένα εντυπωσιακότατο κόκκινο χαλί το οποίο περπάτησα όλες οι stars που θα δεις στην παρακάτω gallery. Από την Taylor Swift μέχρι την Cardi B και την Eva Longoria, διάλεξε τη δική σου αγαπημένη! Εμείς ήδη «ψηφίσαμε» για το floral κοστούμι της Sophie Turner.
 Η Sophie Turner κι ο Joe Jonas μόλις παντρεύτηκαν στο Las Vegas κι έχουμε και το βίντεο του γάμου!

2019 Billboard Music Awards: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί
H Taylor Swift

2019 Billboard Music Awards: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλίΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: