20 χρόνια μετά, η δασκάλα κοιτάει “αυτή” τη σχολική φωτογραφία… Σοκαρισμένη δεν μπορεί να πιστέψει τι βλέπει…

Με τέσσερα παιδιά στο σπίτι και ένα βουνό από λογαριασμούς και  ήξεραν ότι έπρεπε να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην δουλειά ώστε να έχουν φαγητό στο σπίτι…

Η Jessica δούλευε σαν σερβιτόρα και ο Robert σαν ξυλουργός. Τα χρήματα που έβγαζαν τους έφταναν με το ζόρι. Τότε ο Robert έλαβε κάποια άσχημα νέα…
Αρρώστησε πολύ βαριά και χρειάστηκε να μεταφερθεί από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες με ελικόπτερο. Εκεί οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι είχε καρκίνο στους όpχεις. Ο καρκίνος είχε μάλιστα κάνει μετάσταση στο στήθoς και στους πνεύμονες του. Οι προοπτικές ήταν άσχημες, αλλά ο Reboredo συνέχισαν να ελπίζουν ότι η εντατική θεραπεία θα αποκαθιστούσε την υγεία του.

Δυστυχώς για την Jessica, οι θεραπείες του Robert έπρεπε να γίνουν σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους. Με τον άντρα της εκτός δουλειάς, επικεντρωμένο στην θεραπεία του, η ίδια περνούσε όλο της τον χρόνο στην δουλειά και πήγαινε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο.

Το πρόγραμμα ήταν εξουθενωτικό, αλλά η Jessica ήξερε ότι η οικογένεια της χρειαζόταν τα χρήματα περισσότερο από ποτέ! Δεν μπορούσε να λείψει ούτε μια μέρα από την δουλειά. Όταν έμαθε τις δυσκολίες της οικογένειας η δασκάλα της Jessica από το δημοτικό, ήρθε σε επαφή με μια εκπομπή που οργάνωνε εκπλήξεις, το “Surprise Squad”. H Jessica δεν είχε ιδέα τι την περίμενε!

Κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης βάρδιας, πολλοί «ανώνυμοι» πελάτες (μέλη της εκπομπής) της άφησαν αρκετά γενναιόδωρα φιλοδωρήματα, συνολικά 2.000 δολάρια. Αλλά η έκπληξη δεν τελείωσε εκεί! Ένας τοπικός αντιπρόσωπος της Nissan σταμάτησε έξω από το μαγαζί για να δωρίσει άλλα 10.000 δολάρια στην Jessica και την οικογένεια της.

Επιπλέον, της προσέφεραν να καλύψουν τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια αλλά και να της δώσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο για να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο! Ανάμεσα σε αγκαλιές και κλάματα, η Jessica ευχαρίστησε όσους βοήθησαν την οικογένεια της: «Ω Θεέ μου, παιδιά είστε οι άγγελοι μου! Ο Robert θα χαρεί τόσο πολύ!»

Παρ’όλο που τίποτα δεν μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο του να βλέπεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να υποφέρει από μια τόσο απαίσια ασθένεια, οι δωρεές ήταν ευλογία για τους Reboredo!

Δείτε την συγκινητική αντίδραση της Jessica στις δωρεές του “Surprise Squad” στο βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: