20 street style looks με πρωταγωνιστή τη μάσκα προσώπου μας δείχνουν τη νέα όψη της μόδας

20 street style looks με πρωταγωνιστή τη μάσκα προσώπου μας δείχνουν τη νέα όψη της μόδας

Αφού πρέπει να προστατευθούμε από τον Κορονοϊό, ας το κάνουμε με στυλ.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, θα γράφαμε ήδη για τις τάσεις στα ρούχα και στα αξεσουάρ του καλοκαιριού έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται στα catwalks στις Εβδομάδες Μόδας σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Και αυτό θα ήταν η «κανονικότητα» ενός lifestyle site αυτήν την περίοδο.

Στις μέρες μας, όμως, «η νέα κανονικότητα» δεν είναι και τόσο «κανονική». Δεν αγκαλιάζουμε, τσουγκρίζουμε τους αγκώνες, δεν πίνουμε όρθιες στα bars, καθόμαστε αντικριστά σε τραπέζια μέχρι τις δώδεκα, δεν πηγαίνουμε απλά στο γραφείο μας, πηγαίνουμε στο γραφείο μας φορώντας μάσκα. Δεν επενδύουμε σε corporate looks (να ναι καλά η τηλεργασία) αλλά μπορούμε να διαλέξουμε μία υφασμάτινη, προστατευτική μάσκα προσώπου που δεν θα είναι άσπρη ή μαύρη. Θα έχει graphic prints, αστεία μοτίβα και funky σχέδια και σίγουρα δεν θα περνάμε απαρατήρητες όταν τη φοράμε.

Το πιο ξεχωριστό και ταυτόχρονα απαραίτητο αξεσουάρ του φθινοπώρου, η μάσκα, δεν μας περιορίζει, μας προστατεύει και αφού αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων ας «επενδύσουμε» σε κάποια που θα μας βοηθήσει να κάνουμε statement και ταυτόχρονα θα «ολοκληρώνει» όλα μας τα outfits. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 20 street style looks από τις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Γιατί μπορεί οι Fashion Weeks για τη σεζόν S/S 2021 να έγιναν με virtual τρόπο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το fashion crowd αυτών των μητροπόλεων της μόδας, δεν βγήκε στον δρόμο. Και βγήκε φορώντας το must have item της σεζόν: τη μάσκα προσώπου.
 O Mario Testino ευχήθηκε στο ζευγάρι Hadid-Malik για τo μωρό τους, με το πιο στυλάτο post

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: