2 στάσεις σeξ για τις μέρες που κάνει πολύ κρύο

Εν αρχή ην η κουβέρτα. Κάποια στιγμή όμως θα βαρεθείτε να χουχουλιάζετε και θα θέλετε να περάσετε και στην ενεργό δράση. Το καυτό σeξ είναι καλό να το κάνουμε όλο το χρόνο, αλλά τον χειμώνα είναι και πρακτικό το ζήτημα.

Κλείσε το καλοριφέρ και το θερμαινόμενο υπόστρωμα και βάλε φωτιά στα σεντόνια με αυτές τις δύο στάσεις που υπόσχονται να ανεβάσουν για τα καλά το θερμόμετρο στο δωμάτιό σας.

Η στάση του λωτού

Εκείνος κάθεται οκλαδόν κι εσύ κάθεσαι στην αγκαλιά του αντικριστά και τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, ενώ επιτρέπεις τη διείσδυση. Αυτή η στάση θα σας φέρει πιο κοντά, ενώ η αγκαλιά θα σας ζεστάνει, τόσο που θα ιδρώσετε.

Ανάποδο καρεκλάτο

Εκείνος κάθεται σε μια καρέκλα, κι εσύ κάθεσαι πάνω του ακουμπώντας την πλάτη σου στο στήθος του. Εκείνος έχει τα πόδια του σχεδόν κλειστά, ενώ εσύ τα ανοίγεις, επιτρέποντάς του να περάσει τα χέρια του μπροστά και να έχει πρόσβαση στην κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Παράλληλα οι ψίθυροι στο αυτί σου το οποίο βρίσκεται κοντά στο στόμα σου θα σας κάνουν να καίτε.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: