19χρονη δεν καθαρίζει εδώ και έναν χρόνο και έχει το πιο βρώμικο σπίτι στη χώρα

Τα σπίτια από τους φοιτητές είναι λίγο ακατάστατα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σπίτι από μία φοιτήτρια είναι πενταβρώμικο και ας είναι γυναίκα. Έτσι, ο διαγωνισμός για το πιο βρώμικο σπίτι ήταν μονόδρομος για την ίδια, η οποία είχε μάλιστα και τς ευλογίες του πατέρα της.

Ακολουθούν φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τη βρώμικη κατοικία

Η Μπρίτανι Κούπερ, έλαβε την -αμφιλεγόμενη- τιμή να ονομάσουν την κατοικία της τη πιο βρόμικη στη χώρα. Αυτός που παρότρυνε τη 19χρονη να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για την πιο βρόμικη κατοικία, ήταν ο πατέρας της. Ο ίδιος της είπε να στείλει φωτογραφίες από τη φοιτητική κατοικία στο Μπρίστολ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φοιτήτρια του Real Estate ίσως δυσκολευτεί να βρει δουλειά. Όμως, οι εικόνες που δείχνουν το σπίτι που μοιράζεται με πέντε συγκατοίκους κέρδισαν τους κριτές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα σκουπίδια έχουν συσσωρευτεί σε κάδους που ξεχειλίζουν. Κουτιά πίτσας βρίσκονται στο πάτωμα και το βρόμικο κουζινάκι στον πάγκο. Η Μπρίτανι από το Longlevens του Gloucestershire, είπε ότι ο μπαμπάς της της έστειλε τον διαγωνισμό: «Μου έστειλε το σύνδεσμο για το άρθρο ως αστείο επειδή ήξερε ότι οι συγκάτοικοί μου κι εγώ δεν είχαμε καθαρίσει καθόλου το σπίτι τον περασμένο χρόνο. Αποφάσισα ότι άξιζε να στείλω κάποιες εικόνες από την πολύ ακατάστατη κουζίνα μας και τώρα είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα».

Γιατί είναι όμως τόσο χαρούμενη; Η πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ στον διαγωνισμό που διεξήχθη από το web-blinds.com. Η νεαρή θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το καινούργιο της σπίτι, το οποίο υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει καθαρό.

Πηγή: enimerotiko.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: