16χρονος ταξίδεψε πάνω από τον τροχό ενός αεροπλάνου

Ήταν λιπόθυμος στο μεγαλύτερο μέρος της πτήσης

16χρονος ταξίδεψε πάνω από τον τροχό ενός αεροπλάνουΈνας νέος ταξίδεψε από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας έως το Μάουι της Χαβάης αλλά με μια διαφορά.Δεν ήταν μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες εντός του αεροπλάνου αλλά πάνω απο τον τροχό του!!

Ο έφηβος επέζησε μετά από πτήση πέντε και πλέον ωρών κρυμμένος στο χώρο ανάσυρσης των τροχών όπως ανακοίνωσε η  και στη συνέχεια επιβεβαιώσε το FBI.

Η αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς κατάφερε ο 16χρονος να επιβιώσει σε υψόμετρο τόσο δεκάδων χιλιάδων ποδιών και για τέτοιο χρονικό διάστημα.

Εκπρόσωπος του FBI δήλωσε στο Associated Press ότι οι κάμερες του αεροδρομίου του Σαν Χοσέ κατέγραψαν τον 16χρονο να πηδά έναν φράχτη. “Ήταν λιπόθυμος στο μεγαλύτερο μέρος της πτήσης” συμπλήρωσε.

“Ανησυχούμε κυρίως για την του αγοριού που είναι απίστευτα τυχερό που κατάφερε και επέζησε”, αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Hawaiian Airlines και συμπληρώνει πως οι συνεργάτες της είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τις κρατικές υπηρεσίες στη περαιτέρω διερεύνηση αυτού του επεισοδίου”.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: