15 ζευγάρια του Hollywood που έχουν αντέξει στο χρόνο (φωτό)

Ενώ μπορεί φαίνεται σαν σχεδόν όλα τα ζευγάρια διασημοτήτων να αποτυγχάνουν, ακόμη και στο Hollywood, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι παραμένουν πιστοί ο ένας στον άλλο παρ ‘όλες τις δυσκολίες και φαίνεται να λατρεύουν κάθε λεπτό από το χρόνο που περνούν μαζί.

 

Meryl Streep και Don Gummer
38 χρόνια παντρεμένοι
Η Meryl Streep και ο Don Gummer ζουν αγαπημένοι εδώ και 38 χρόνια. Η Meryl λέει για τη σχέση τους: “Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τον άντρα μου. Θα ήμουν νεκρή, συναισθηματικά τουλάχιστον, αν δεν τον είχα γνωρίσει. Είναι εξαιρετικός”.

Danny DeVito και Rhea Perlman
34 χρόνια παντρεμένοι
O Danny DeVito συνάντησε τον έρωτα της ζωής του, τη Rhea Perlman, όταν και οι δύο εργάζονταν στο θέατρο. Δύο εβδομάδες μετά τη συνάντηση, το ζευγάρι συγκατοίκησε. Τώρα έχουν τρία παιδιά και η μεγαλύτερη κόρη τους, η Lucy, θέλει να γίνει ηθοποιός, όπως οι διάσημοι γονείς της.

Denzel και Paulette Washington
33 χρόνια παντρεμένοι
O Denzel και η Paulette είναι ένα ζευγάρι που έχει περάσει πολλά μαζί, αλλά εξακολουθούν να παραμείνουν δυνατοί και να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Η Paulette λέει: “Για μένα, η «αγάπη» στην ιστορία αγάπης είναι το πώς διέρχεσαι από τις δοκιμασίες. Το πάθος, ο πόθος – αυτό είναι εύκολο. Η ιστορία αγάπης είναι το πώς θα βρεις την αγάπη μετά από τις κακουχίες.”

Goldie Hawn και Kurt Russell
33 χρόνια παντρεμένοι
Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell γνωρίστηκαν το 1983, ενώ εργάζονταν για τη ταινία Shift Swing και ποτέ δεν αποχωρίστηκαν. Ο Kurt Russell, λέει, “Δεν χρειαζόμαστε τον γάμο. Δεν σεβόμαστε πάρα πολύ τα κοινωνικά πρότυπα. Αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλο … Ως αποτέλεσμα, μόνο το 2 τοις εκατό της ζωής μας ήταν πραγματικά κακό, ένα άλλο 2 τοις εκατό! – έτσι κι έτσι, και το άλλο 96 ήταν απλά μαγικό”.

Oprah Winfrey και Stedman Graham
30 χρόνια παντρεμένοι
Ο Graham και η Winfrey είναι μαζί 30 χρόνια, αλλά ποτέ δεν παντρεύτηκαν. Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έχουν ακόμη παντρευτεί, η Oprah λέει, “το σκέφτηκα στο γάμο της Tina Turner, γιατί η Tina είπε: «Oprah, θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να το κάνεις». Και σκεφτόμουν: «Θα είναι πραγματικά διαφορετικά τα πράγματα;» Και όχι, δεν νομίζω”.

Τοm Hanks και Rita Wilson
28 χρόνια παντρεμένοι
O Τοm Hanks γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, την ηθοποιό Rita Wilson, κατά τη διάρκεια του castihg της ταινίας Volunteers. Σε αντίθεση με τα ομιλητικά και απελευθερωμένα κορίτσια που ήρθαν στην auditioned, η ολιγόλογη Rita φάνηκε λίγο περίεργη, αλλά αυτό ήταν πραγματικά το πράγμα που άρεσε στον Tom περισσότερο. Αυτό το ζευγάρι του Hollywood είναι ευτυχισμένο και παντρεμένο για 28 χρόνια. Αρκετά εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι;

Michael J. Fox και Tracy Pollan
28 χρόνια παντρεμένοι
O Michael J. Fox παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστρια του στο Family Ties, ηθοποιό Tracy Pollan, το 1988.Ο Michael λέει, “δεν θα ήμουν ζωντανός σήμερα αν δεν ήταν η Tracy, δεν αμφιβάλλω για αυτό. Όταν της είπα για το Πάρκινσον είπα, «Είσαι για αυτό;» και είπε, «είμαι»”.

John Travolta και Kelly Preston
25 χρόνια παντρεμένοι
Το μακροχρόνιο ζευγάρι του Hollywood, ο John Travolta και η Kelly Preston κατάφερε να ξεπεράσει μια μεγάλη απώλεια στη ζωή του και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον μέσα από μια πολύ δύσκολη στιγμή. Φέτος πρόκειται να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους.

Sting και Trudie Styler
24 χρόνια παντρεμένοι
Ο Sting και η Trudie αγαπιούνται για πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, απέκτησαν τέσσερα παιδιά και έχτισαν μια από τις ισχυρότερες οικογένειες διασημοτήτων. Μετά από χρόνια μαζί εξακολουθούν να κρατούν τα χέρια και δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Michelle Pfeiffer και David E. Kelley
23 χρόνια παντρεμένοι
Η Michelle Pfeiffer συνάντησε το μελλοντικό σύζυγό της, David E. Kelley, ενώ ήταν στη διαδικασία υιοθέτησης ενός μωρού. Αρχικά, ο David επισκέφθηκε την Michelle που φρόντιζε το μωρό, αλλά μια μέρα η Michelle συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει. “Μερικές φορές φοβόμαστε να αλλάξουμε τη ζωή μας ριζικά. Αλλά αν αποφασίσετε να το κάνετε, θα ανταμειφθείτε”, είπε η Pfeiffer σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness
20 χρόνια παντρεμένοι
Ο Hugh και η Deborra-Lee συναντήθηκαν στο σύνολο των αυστραλιανών τηλεοπτικών εκπομπών Correlli και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. “Όταν γνώρισα την Deb”, λέει ο Jackman, “δεν ερωτεύτηκα την εμφάνισή της. Μου άρεσε ο χαρακτήρας της περισσότερο. Αλλά, φυσικά, μου φαινόταν πάρα πολύ όμορφη.”

Will Smith και Jada Pinkett Smith
19 χρόνια παντρεμένοι
Ο Will Smith συναντήθηκε με την Jada Pinkett το 1995, στην auditioned για το ρόλο της φίλης του για τη σειρά The Fresh Prince of Bel-Air. “Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο σιωπηρά”, εξηγεί η Jada. “Δεν είμαι το είδος της γυναίκας που πιστεύει ότι ένας άνδρας δεν πρόκειται να προσελκυθεί από άλλες γυναίκες. Δεν είμαι αυτή η γυναίκα. Και ακριβώς επειδή ο άνθρωπος σας θα προσελκυθεί από άλλες γυναίκες, δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπά! Αν ο άνθρωπος σας δεν μπορεί να δει πραγματικά την ομορφιά μιας άλλης γυναίκας, πώς στο διάολο θα δει τη δική σας;”

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick
19 χρόνια παντρεμένοι
Η Sarah και ο Matthew πέρασαν δύσκολες στιγμές στη σχέση τους, αλλά εργάστηκαν σκληρά για να σώσουν το γάμο τους και το πέτυχαν. Η ηθοποιός είπε για τον σύζυγό της, “αγαπώ τον Matthew Broderick. Πείτε με τρελή, αλλά τον αγαπώ. Μπορούμε να είμαστε μόνο στο γάμο είμαστε. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και τη ζωή μας. Αγαπώ τη ζωή μας. Λατρεύω ότι αυτός είναι ο πατέρας των παιδιών μου και ότι υπάρχει όλος αυτός ο άλλος κόσμος που αγαπώ συμβαίνει εξ αιτίας εκείνου”.

Felicity Huffman και William H. Macy
19 χρόνια παντρεμένοι
Η Felicity Huffman και ο William H. Macy συναντήθηκαν ενώ φοιτούσαν στο Atlantic Theater Company, αλλά παντρεύτηκαν 15 χρόνια αργότερα. Η ηθοποιός λέει ότι η ίδια και ο σύζυγός της ότι έχουν κάποιους κανόνες για τη σχέση τους, για να λειτουργεί ομαλά. “Κάθε μέρα καθόμαστε για μισή ώρα – κάθε άτομο έχει 15 λεπτά – ακριβώς για να μιλήσουμε, χωρίς στιχομυθία. Αυτό μπορεί να είναι ένα είδος check-in με το άλλο πρόσωπο. Μπορείς πραγματικά να δεις τι συμβαίνει με τον άλλον, χωρίς καμία συζήτηση”.

David και Victoria Beckham
17 χρόνια παντρεμένοι
Εκατομμύρια άνθρωποι θαυμάζουν αυτό το ζευγάρι εδώ και 17 χρόνια. Ο David και η Victoria, είναι οι γονείς τριών αγοριών και μιας κόρης. Ένα καταπληκτικό παράδειγμα μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: