15 Καθημερινά Street Style look που θα σε ξετρελάνουν!

Αν θέλεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με το καθημερινό ντύσιμο σου και να έχεις φοβερές streetstyle εμφανίσεις, πάρε ιδέες από εδώ και τρέλανε τους πάντες!

Επειδή ξέρω πόσο κορίτσι της μόδας είσαι, δεν γινόταν να μην σου δείξω 15 καθημερινά γυναικεία ντυσίματα, που μου άρεσαν πάρα πολύ και σίγουρα θα σου αρέσουν κι εσένα!

Κλέψε ελεύθερα ιδέες και εμπνεύσου για κάτι τελείως μοναδικό και δικό σου, ώστε να είσαι στυλάτη από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Στη συλλογή αυτή θα δεις να κυριαρχούν οι βυσσινί και οι μωβ αποχρώσεις, τα πιο γλυκα χειμερινά χρώματα για το 2016!

15  Συνδυασμοί ρούχων για το Χειμώνα που πρέπει να τολμήσεις!

1. Μακριά μωβ καπαρντίνα

Αν θέλεις να γλυκάνεις και να χρωματίσεις με όμορφες αποχρώσεις ένα total-black ντύσιμο, διάλεξε ένα πανωφόρι έντονου χρώματος. Αν είσαι του ρομαντικού επέλεξε μωβ, λιλά ή μπορντώ αποχρώσεις, ενώ αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα και να δείχνεις το απόλυτο θηλυκό, επέλεξε κόκκινο της φωτιάς ή κόκκινο του κρασιού.

Απαραίτητο αξεσουάρ μια μεγάλη μαύρη τσάντα, για να ολοκληρώσεις το outfit σου!

2. Ριγέ και καρό

Παρόλο που μπορεί να ακούσεις πολλούς στυλίστες να λένε ότι αυτά τα δύο μοτίβα δεν συνδυάζονται, η κυρία της φωτογραφίας τους διαψεύδει πανηγυρικά.

Αν οι ρίγες της μπλούζας σου είναι διακριτικές, μπορείς άνετα να τις συνδυάσεις με ένα έντονο pattern.Τα υπόλοιπα ρούχα σου φυσικά, πρέπει να είναι σε ουδέτερα χρώματα, όπως και η τσάντα σου!

3. Γυναικείες γαλότσες

Αν αγαπάς τους συνδυασμούς γκρι-μαύρο για τη χειμερινή σεζόν 2016. Σίγουρα, θα βρεις πολλά κομμάτια, για να ικανοποιήσεις τα γούστα σου.


Αλλά μην είσαι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία, επέλεξε ένα
fashion κομμάτι, όπως αυτές οι χρωματιστές γαλότσες. Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω σου!


4.
Maxi φούστα

Δε γινόταν να μη σου δείξω αυτό τον υπέροχο συνδυασμό ρούχων, που πάνε το καθημερινό streetstyleντύσιμο σε νέα επίπεδα.

Μία καφέ ψηλόμεση μακριά φούστα σε γραμμή Α συνδυάζεται εξαιρετικά με μια άσπρη μακρυμάνικη μπλούζα με ρίγες και λεπτό ζωνάκι. Δες πόσο εντυπωσιακό και αρχοντικό αέρα σου δίνει. Φανταστικό!

5. Δερμάτινο κολάν

Ένα ρούχο που σε κρατάει ζεστή όλη την ημέρα είναι σίγουρα ένα χοντρό δερμάτινο κολάν. Για μπλούζα επέλεξε ένα μαύρο πλεκτό πουλοβεράκι και μέσα από αυτό ένα καθημερινό μακρύ t-shirt.

Ολοκλήρωσε την καθημερινή σου εμφάνιση με ένα χρυσό μακρύ κολιέ και καστόρ μπαλαρίνες ή χαμηλές γόβες.

6. Total-white look

Ένα καθαρό, αγνό γυναικείο ντύσιμο, που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Παίξε με τις αποχρώσεις του λευκού και συνδύασε το με μπεζ-καφε καουμπόικο μποτάκι!

7. Κολεγιακό ντύσιμο

Ποια δεν αγάπησε το τζιν πουκάμισο με το πουλόβερ; Αν θέλεις να δείχνεις νεότερη και φυσικά μοδάτη, δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες από τις επιλογές ρούχων της εικονιζόμενης κυρίας.

Μου αρέσε ιδιαίτερα ο συνδυασμός του μαύρου παντελονιού με την ταμπά καμπαρντίνα! Σίγουρα έναlook, που θα τολμήσω φέτος!

8. Μαύρο-άσπρο

Είναι γνωστό το πόσο πολύ ταιριάζουν αυτά τα 2 χρώματα, ότι στυλ και να έχεις. Το πιο σημαντικό βέβαια σε αυτή την καθημερινή εμφάνιση είναι η μεγάλη animal print τσάντα χειρός!

9. Δερμάτινη καπαρντίνα

Δεν έχω λόγια για το συγκεριμένο ντύσιμο! Συνδυάζει αρμονικά 2 υφάσματα με ένα τρόπο,που ποτέ δε θα φανταζόμουν ότι μπορούσε να επιτευχθεί. Άσε που τα χρώματα μπορντό και μαύρο σε κάνουν να δείχνεις απόλυτα σικ!

10. Πουά ρούχα

Για το χειμώνα 2016 μην ξεχάσεις να προμηθεύσεις τη ντούλαπα σου και με πουά κομμάτια! Είτε πρόκειται για πουκάμισο, είτε για φούτερ, είτε για πουλόβερ, θα δώσουν ένα παιχνιδιάρικο αέρα στο ντύσιμο σου και επίσης δε θα χρειαστείς πολλά αξεσουάρ!

Το highlight της φωτογραφίας είναι φυσικά η φούξια χαμηλή γόβα, που ολοκληρώνει το παιχνιδιάρικοoutfit σου.

11. Μίνι ψηλόμεση φούστα

Από τα αγαπημένα μου look της λίστας είναι η ζεστή κοντή ροζ φουστίτσα με το άσπρο πουλοβεράκι. Από κάτω θα βάλεις ένα μαύρο καλσόν οπάκ και μαύρα μποτάκια.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με μια καθημερινή μαύρη μεγάλη τσάντα και ένα εντυπωσιακό περιδέραιο!

12. Μπορντώ παντελόνι

Πολλές φορές φοβάσαι να αγοράσεις παντελόνια με έντονα χρώματα γιατί δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις! Ορίστε λοιπόν ένας έξυπνος τρόπος.

Αν σου αρέσει πιο πολύ το μαύρο από το άσπρο πουλοβεράκι, μπορείς φυσικά να φορέσεις το χρώμα που αγαπάς. Και με τις 2 επιλογές θα δείχνεις άψογη!

13. Τζιν κολλητό παντελόνι 2016

Τα παντελόνια σωλήνας, όπως συχνά τα αποκαλούν, είναι η εναλλακτική σου, αν δε σου αρέσουν τα κολάν. Συνδύασέ τα με ένα σακάκι σε πορτοκαλί η σομόν απόχρωση και με floral παπούτσι.

14. Καφέ μπότες

Αν η επιδερμίδα σου είναι σταρένια, αυτός ο συνδασμός ρούχων είναι ο ιδανικός για σένα! Επέλεξε μπεζ παντελόνι και μπλούζα και γέμισε με καφέ πινελιές το στυλ σου!

15. Μπαλαρίνες και ριχτή μπλούζα

Το πιο ladylike outfit της λίστας μας! Φόρεσε το αγαπημένο σου παντελόνι με μια ριχτή μπλούζα, ρίξε από πάνω σου μια πασμίνα και συνδύασε το με μυτερές μπαλαρίνες με λουράκι, που είναι απίστευτα της μόδας φέτος.

ediva.gr

youweekly.gr-Trends

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: