15 φανταστικοί συνδυασμοί χρωμάτων για τα χειμερινές σου εμφανίσεις! [Photos]

5 όμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων για τα χειμερινά σου ρούχα!Το να συνδυάσεις το σωστό χρώμα στα ρούχα,παραμένοντας κομψή και ζεστή κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση. Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα παραδείγματα για συνδυασμούς χρωμάτων για τα χειμερινά σου ρούχα.

Δες τους παρακάτω συνδυασμούς χρωμάτων που μπορεί να σε βοηθήσουν, να κατανοήσεις καλύτερα όλες τις αποχρώσεις και να να καταλήξεις σε μια κομψή,και μοντέρνα χειμωνιάτικη εμφάνιση.

Πως μπορείς να συνδυάσεις το κίτρινοΠως μπορείς να συνδυάσεις το βαθύ κόκκινοΠως μπορείς να συνδυάσεις το μοβΠως μπορείς να συνδυάσεις το σιέλΠως μπορείς να συνδυάσεις το πράσινο Πως μπορείς να συνδυάσεις το βιολετίΠως μπορείς να συνδυάσεις το ροζ της τσιχλόφουσκαςΠως μπορείς να συνδυάσεις το μπορντόΠως μπορείς να συνδυάσεις το χακίΠως μπορείς να συνδυάσεις το μπλεΠως μπορείς να συνδυάσεις το γκρι μπλεΠως μπορείς να συνδυάσεις το μπεζΠως μπορείς να συνδυάσεις το λευκόΠως μπορείς να συνδυάσεις το θαλασσίΠως μπορείς να συνδυάσεις το ροζΑν δεν θέλεις να απαρνηθείς το χρώμα,βάλτο στη ζωή και στην γκαρνταρόμπα σου και το χειμώνα. Αν πάλι είσαι από αυτές που τα έντονα flashy (όπως το ροζ της τσιχλόφουσκας το μοβ και το κίτρινο) σε παραπέμπουν περισσότερο στο καλοκαίρι, οπότε καλύτερα να στρέψεις την προσοχή σου σε πιο σκούρους forest & berries τόνους.Γκρι,καφέ,μπλε,μαύρο μαζί με τα λευκά και μπεζ είναι ιδανικές επιλογές. Όποιο από τα παραπάνω κι αν επιλέξεις, μπορείς να το φορέσεις με ένα απλό μακό μακρυμάνικο και το τζιν παντελόνι σου και να αλλάζεις ύφος στο σύνολο παίζοντας με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

beauty-secrets.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: