14 ρομαντικές ταινίες που είναι τόσο όμορφες που μοιάζουν με φαντασίωση

Η αγάπη είναι ένα ανεξάντλητο και αιώνιο θέμα για τους σκηνοθέτες. Kαταφέρνουν να αναδείξουν την τέλεια σχέση σε πολύ διαφορετικές και δύσκολες καταστάσεις. Όταν βλέπουμε τέτοιες ρομαντικές ταινίες θέλουμε να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να πούμε «Μακάρι να ήταν αλήθεια αυτό!»

Δείτε παρακάτω τις 14 ρομαντικές ταινίες με τις πιο αξέχαστες ιστορίες αγάπης.

1.Υ.Γ. Σ’ αγαπώ (2007)

Δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην πρωταγωνίστρια. Δεν ξέρει γιατί ζει, παθαίνει κατάθλιψη, χάνει την δουλειά της και ζει στο παρελθόν. Ξαφνικά παίρνει κάποια γράμματα με οδηγίες για το πως να αντιμετωπίσει τον πόνο της και να βρει έναν καινούργιο άνθρωπο που θα την στηρίζει στην ζωή της.

2. Το ημερολόγιο (2004)

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε 2 ανθρώπους από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Ερωτεύονται, ξεπερνούν τις δυσκολίες και μένουν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους.

3. Εξιλέωση (2007)

Η φαντασία ενός παιδιού μπορεί να καταστρέψει τις ζωές πολλών ανθρώπων, αλλά η αρχή ήταν υπέροχη: δυνατά συναισθήματα, αληθινή αγάπη και ατέλειωτη ευτυχία. Βλέποντας την ταινία ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που βλέπουμε είναι ηθοποιοί και όχι και πραγματικοί άνθρωποι.

4. Το λάθος αστέρι (2014)

Όσο σοβαρές και αν ήταν οι ασθένειες των πρωταγωνιστών πήραν το ρίσκο να γίνουν ευτυχισμένοι. Φυσικά, όλοι μπορούμε να προβλέψουμε το τέλος, αλλά χρειάζεται πραγματικό θάρρος να αφήσεις έναν άνθρωπο να μπει στην ζωή σου, όταν ξέρεις ότι το τέλος είναι κοντά.

5. Moulin Rouge! (2001)

Το Παρίσι είναι το μέρος που μπορεί κάποιος να γνωρίσει και να βιώσει την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη. Τα φωτεινά χρώματα μας μεταφέρουν στον κόσμο της αληθινής αγάπης και οι άνθρωποι αγαπιούνται τόσο πολύ που ακόμα και ο θάνατος περιμένει και δίνει στο ζευγάρι περισσότερο χρόνο.

6. Η πηγή της ζωής (2006)

Μια από τις πιο συγκινητικές και όμορφες ιστορίες αγάπης. Ο βασικός χαρακτήρας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Κανονίζει ένα ταξίδι που από ότι φαίνεται είναι ο μοναδικός τρόπος για να σώσει την αγάπη του.

7. Chocolat (2000)

Η Βιάν είναι νέα, όμορφη και χαρισματική. Κάποια στιγμή θα μπορέσει να αγγίξει τους αφιλόξενους ανθρώπους της πόλης και να γοητεύσει έναν ξένο. Αυτός ο ξένος είναι επαναστάτης, περιποιητικός και ευγενικός. Δύσκολα αντιστέκεται κάποιος σε αυτό τον συνδυασμό.

8. Vanilla Sky (2001)

Ο βασικός χαρακτήρας της ταινίας βιώνει το πως είναι ένας άνθρωπος να τα έχει όλα – είναι πλούσιος, νέος και ωραίος. Στην συνέχεια, βιώνει πως είναι να χάνονται όλα αυτά. Η αγάπη μπορεί να βγάλει τις μάσκες όλων.

9. Γλυκός Νοέμβρης (2001)

Το πρόβλημα του βασικού χαρακτήρα είναι συνηθισμένο: είναι μονίμως απασχολημένος και δεν μπορεί να ζήσει την ζωή του. Μόνο μια κοπέλα σαν την Σάρα μπορεί να αγγίξει έναν τέτοιο άνθρωπο. Θα σας εντυπωσιάσει με τον δυναμισμό και το πόσο εύθραυστη είναι.

10. Πάρ’ το από την αρχή (2013)

Τέχνης, σχέσεις, φιλία και μια ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Δεν υπάρχει πιο ρομαντική ιστορία αγάπης.

11. Πριν έρθεις εσύ (2016)

Η Λουίζα είναι σαν μια ηλιαχτίδα φωτός στην ζωή του Γουίλ: φοράει περίεργα ρούχα και έχει ασυνήθιστες απόψεις για τον κόσμο. Μερικές φορές, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να γνωρίσουμε έναν τέτοιο άνθρωπο. Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν στον εαυτό τους και δίνουν και στους υπόλοιπους την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται.

12. Αγάπα με αν τολμάς (2003)

Οι ενήλικες δεν παίζουν παιδικά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας. Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξει μια τόσο τρελή ιστορία αγάπης στην πραγματικότητα. Το μόνο πράγμα που αγαπούν περισσότερο εκτός από ο ένας τον άλλον είναι το να κάνουν τρέλες.

13. Μια ημέρα (2011)

Γνωρίστηκαν στο πάρτι της αποφοίτησης τους και ήταν φίλοι για 20 χρόνια. Η Έμμα είναι έξυπνη, ενδιαφέρουσα και πάντα έτοιμη να βοηθήσει. Ο Ντέξτερ είναι ωραίος και ανεύθυνος και πάντα χρειάζεται την βοήθειά της. Ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και δεν τολμούν να αποκαλύψουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. Στην πραγματική ζωή συχνά φαίνεται ότι η ευτυχία είναι εύθραυστη και δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό.

14. H αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού (2004)

Δεν χωρίζεις τόσο απλά με έναν άνθρωπο που ήταν σημαντικός για σένα. Όλες οι αναμνήσεις αυτού του ανθρώπου είναι παρούσες. Ο Τζόελ κάνει το λάθος να προσπαθήσει να διαγράψει όλες τις αναμνήσεις της πρώην του. Λίγο αργότερα συνειδητοποιεί πόσο πολύ αγαπάει αυτό το εκκεντρικό κορίτσι, οπότε προσπαθεί να την κρατήσει την μνήμη του με κάθε τρόπο. Εσείς θα διαγράφατε τις αναμνήσεις σας, αν μπορούσατε; 

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: