14 πράγματα που σκέφτεται ένας single την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τι σκέφτεται ένας single την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 1. Αισθάνομαι πως ως κοινωνία θα έπρεπε να έχουμε απομακρυνθεί από την ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου κι όμως κάθε χρόνο πρέπει να περάσω το μισό Φεβρουάριο ρωτώντας τον εαυτό μου αν μπορώ ή όχι να χρησιμοποιήσω emoji καρδούλες χωρίς να με παρεξηγήσουν. 

2. Εντάξει και εγώ αηδιάζω με τα ζευγαράκια που αφιερώνουν καψουροτράγουδα ο ένας στον άλλον δημοσίως από το πρωί ως το βράδυ, όμως ποιος θα ενημερώσει τους συντρόφους ελεύθερους πως αναρτήσεις στο Facebook τύπου «μισώ τον Άγιο Βαλεντίνο, είναι εμπορική γιορτή» είναι εξίσου ενοχλητικές;

3. Ελπίζω μέχρι να πεθάνω να έχει καταρριφθεί ο μύθος πως όλοι όσοι δεν έχουν σχέση στις 14 Φεβρουαρίου περνάνε τη μέρα τους στο κρεβάτι με πιτζάμες, τρώγοντας παγωτό και κλαίγοντας ενώ βλέπουν το «The Notebook». 

4. Eλπίζω επίσης μέχρι τότε να μην ανεβαίνουν πλέον άρθρα με τίτλους όπως «5 πράγματα που μπορείς να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνο αν είσαι ελεύθερος» τα οποία με συμβουλεύουν να βγω έξω με τις επίσης ελεύθερες και fabulous κολλητές μου για να πιούμε μαρτίνι και να μας κάνουν καμάκι. Το «Sex and the City» τελείωσε πριν μια δεκαετία. 

5. Τουλάχιστον είναι η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται να κάνεις στην κοπέλα σου δώρο εσώρουχα και να θεωρείται πετυχημένο. 

6. Όταν βρω τον Τέλειο Άνδρα θα του δηλώσω κατηγορηματικά πως δεν έχω καμία όρεξη να γιορτάσω στις 14 του μήνα και εκείνος θα συμφωνήσει, αλλά στο τέλος της ημέρας θα μου έχει πάρει κάτι χαριτωμένο και συμβολικό γιατί έτσι είμαστε εμείς σαν ζευγάρι, στοργικοί και τρυφεροί. 

7. Ναι, όντως είναι η πιο εμπορική «γιορτή» που υπάρχει αλλά από την άλλη θα είχες τα σοκολατάκια γάλακτος σε σχήμα καρδιάς και γέμιση φράουλας (δηλαδή τις μικρές μπουκίτσες Παραδείσου) χωρίς τον Άγιο Βαλεντίνο; Μάλλον όχι. Μπουκώσου, λοιπόν, και κάνε ησυχία. 

8. Ό,τι και να αποφασίσω να κάνω του Αγίου Βαλεντίνου, θα είμαι ένα κλισέ με πόδια! Αν κάτσω σπίτι θα είναι επειδή κλαίω τη μοίρα μου που είμαι μπακούρι, αν βγω έξω θα είναι επειδή είμαι δυναμική γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει το relationship status της. Ξέρεις πόσο άγχος υπάρχει όταν κάθε σου κίνηση μπορεί να θεωρηθεί statement;! Ας ξημερώσει η 15η Φεβρουαρίου γρήγορα.

9. Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα αναφέρει τον Άγιο Υάκινθο, την ορθόδοξη αντιπρόταση στον Άγιο Βαλεντίνο φέτος; Ποιος; Περιμένω. 

10. Αρνούμαι να απαρνηθώ τη ροζ φύση μου και τα ροζ μου ρούχα και θα βάλω και κόκκινο κραγιόν και σκασίλα μου. 

11. Πόσο υποκριτικό θα ήταν αν περνούσα μία ώρα στο pinterest ψάχνοντας μανικιούρ εμπνευσμένα από την ημέρα επειδή μου αρέσει το γκλίτερ;

12. Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι τον πρώην σου, μην αρχίσεις να σκέφτεσαι τον πρώην σου, μην αρχίσεις να σκέφτεσαι τον πρώην σου. 

13. Πόση Μποφίλιου να αντέξει το ανθρώπινο αυτί σε 24 ώρες;!

14. Άλλη μία χρονιά που δεν συνάντησα ούτε ένα ένα άτομο το οποίο όντως να θεωρεί τον Βαλεντίνο γιορτή της προκοπής. Αφού όμως είμαστε η φανερή πλειοψηφία, γιατί δεν επαναστατούμε μέχρι να την καταργήσουμε;

athensvoice.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: