14 Επτασφράγιστα Μυστικά για τα Παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, που Κανείς Δεν Γνωρίζει!



O Michael Jackson πέθανε πριν από 7 χρόνια, αφήνοντας πίσω τα τρία του παιδιά, τον Prince Michael, την Paris, και τον Blanket. Τα παιδιά έχουν περάσει πολλά και βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Όπως και ο πατέρας τους, τα παιδιά είναι γνώριμα με τα σκάνδαλα και το αντίτιμο που έρχεται μαζί με τη φήμη. Να μερικά γεγονότα που μπορεί να μη γνωρίζατε για τις ζωές των παιδιών του Michael Jackson.

1. Η Paris παραδέχτηκε ότι ως παιδιά δεν καταλάβαινε το λόγο που ο πατέρας τους τα έβαζε να φορούν μάσκες και να καλύπτουν το πρόσωπό τους.

 

Τώρα γνωρίζει ότι έτσι τα προστάτευε από τα μέσα ενημέρωσης και έτσι είχαν μια κάπως φυσιολογική ζωή.

2. Δεν έχουμε ξεχάσει αυτό το «φυσιολογικό» γεγονός!

3. Η Paris Jackson έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το 2013, σε ηλικία 16 ετών.

Μπήκε σε κλινική για ένα χρόνο για να καταπολεμήσει τα προβλήματα με την κατάθλιψη.

4. Μετά τη θεραπεία για κατάθλιψη, η Paris είχε προβλήματα με εθισμούς. Έκτοτε ξεκίνησε συνεδρίες και τα πηγαίνει καλύτερα.

5. Η Debbie Row, η παρένθετη μητέρα του Prince Michael και της Paris, δεν είχε δει τον Prince για 6 μήνες μετά τη γέννησή του. Την έφεραν κρυφά στο σπίτι του Michael Jackson για να βγάλει στημένες φωτογραφίες με τον ίδιο και το μωρό.

6. Όταν ο Prince Michael ήταν μωρό είχε μια ολόκληρη ομάδα από νταντάδες που τον πρόσεχαν όλο το 24ωρο και του έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης. Όλα τα μωρουδιακά βράζονταν και στη συνέχεια πετιούνταν μετά από κάθε χρήση.



7. Η Paris βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι έβγαινε με τον Chris Brown, όταν εκείνη του έστειλε μήνυμα στο Twitter και του ζητούσε να την συναντήσει. Εκείνη αρνείται το ρομάντζο παρ” όλα αυτά.

8. Όλα τα παιδιά παίρνουν κάθε μήνα επίδομα 20.000 δολαρίων.

9. Ο Blanket, ή Bigi όπως τον αποκαλούν τώρα, είναι ο μικρότερος σε ηλικία 13 ετών. Λένε ότι είναι ντροπαλός και συχνά του κάνουν bullying στο σχολείο.

10. Ο Prince Michael ξεκίνησε τη δική του εταιρεία παραγωγής βίντεο στο Λος Άντζελες, και την ονόμασε King’s Son (ο γιος του βασιλιά). Ήδη έχει συνάψει τη πρώτη του δουλειά και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο.

11. Ωστόσο ο Prince δεν είναι τέλειος, πρόσφατα τον έπιασαν να καπνίζει χασίς με ένα φίλο του.

12. Ο Blanket αρνείται να κόψει κοντά τα μαλλιά του, επειδή τα είχε μακριά και ο μπαμπάς του.

13. Ο Prince Michael δεν διαχειρίζεται καλά τα χρήματά του. Πέρυσι ξόδεψε περίπου 45.500 δολάρια για τις φίλες του! Αν αναλογιστούμε ότι νονά του ήταν η Elizabeth Taylor τότε δεν είναι απροσδόκητο.

13. Ο Prince Michael δεν διαχειρίζεται καλά τα χρήματά του. Πέρυσι ξόδεψε περίπου 45.500 δολάρια για τις φίλες του! Αν αναλογιστούμε ότι νονά του ήταν η Elizabeth Taylor τότε δεν είναι απροσδόκητο.

14. Η Paris πρόσφατα σόκαρε τους θαυμαστές της, όταν εμφανίστηκε έχοντας κοντά και βαμμένα πλατινέ ξανθά μαλλιά. Η οικογένειά της ανησυχεί για την δραματική της αλλαγή, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι μια έφηβη!



Originally posted 2016-12-16 20:40:18.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: