14 Διάσημοι που έπαιξαν σε Αγαπημένες Ταινίες αλλά Κανείς δεν τους είχε Προσέξει. Για τον Μάικλ Τζάκσον δεν είχαμε Ιδέα!

Πολλές φορές δεν παρατηρούμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες στις αγαπημένες μας ταινίες. Όπως για παράδειγμα ότι έχουν εμφανιστεί πολλοί διάσημοι που δεν δίνομε σημασία. Η προσοχή του κοινού αποσπάται από τους ίδιους τους guest ηθοποιούς, οι οποίοι εμφανίζονται για λίγο στο σκηνή φορώντας έντονο μακιγιάζ.

Εσείς έχετε προσέξει τους παρακάτω 14 διάσημους που έχουν εμφανιστεί σε γνωστές ταινίες;

Matt Damon

«Eurotrip»

Στη νεανική κωμωδία «Eurotrip» του 2004, που παρακολούθησαν εκατομμύρια, αλλά λίγοι μάντεψαν ότι ο σκίνχεντ μουσικός, που τραγουδά το τραγούδι «Scotty doesn’t know», είναι ο διάσημος ηθοποιός Matt Damon.

Michael Jackson

«Men in Black – 2″

Ο βασιλιάς της ποπ έπαιξε ένα μικρό ρόλο ενός πράκτορα στο δεύτερο μέρος της διάσημης ταινίας «Men in Black». Ωστόσο, πολλοί ούτε καν το πρόσeξαν.

Donald Trump

«Home Alone – 2″

Θυμάστε τη σκηνή στην οποία ο Kevin μπαίνει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Plaza» της Νέας Υόρκης; Στη συνέχεια ρωτάει έναν περαστικό πώς να φτάσει στο λόμπι. Αυτός ο τυχαίος περαστικός δεν ήταν άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία Donald Trump, που είναι πλέον και πρόεδρος των ΗΠΑ!

Madonna

«Die Another Day»

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

H Madonna όχι μόνο τραγούδησε το soundtrack για την ταινία του James Bond, αλλά είχε επίσης έναν μικρό ρόλο ως εκπαιδεύτρια ξιφασκίας. Δυστυχώς, οι επικριτές της τραγουδίστριας δεν πείστηκαν, και η Madonna βραβεύτηκε με το «Χρυσό Βατόμουρο».

James Cameron

«Τιτανικός»

Όλοι δίνουν σημασία στην ιστορία αγάπης της Rose και του Jack, φυσικά, δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στην σκηνή στις αρχές της ταινίας, όπου ένας από τους επιστάτες του «Τιτανικού» ελέγχει τα γένια των επιβατών για ψείρες. Όμως, ο άντρας με τα γένια είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας!

Iggy Pop

«Star Trek: Deep Space 9″

Κάτω από το μακιγιάζ κανείς δεν πρόσeξε ότι στο ρόλο ενός εξωγήινου ήταν ο παγκοσμίου φήμης θρυλικός ροκ μουσικός Iggy Pop.

Harrison

«ET»

Ο Steven Spielberg πάντα καλούσε στις ταινίες του μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ωστόσο, μετά τα γυρίσματα της ταινίας «ET», αποφάσισε ότι η εμφάνιση του Harrison Ford θα αποσπούσε τη προσοχή των θεατών από τη βασική πλοκή, που σχεδόν έκοψε όλες τις σκηνές. Στην εκτεταμένη έκδοση της ταινίας, μπορεί να δει κανείς τον ηθοποιό από πίσω. Υποδύθηκε τον διευθυντή του σχολείου, όπου φοιτά ο Eliot.

Frank Abagnale

«Πιάσε με αν μπορείς»

Η ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία της ζωής του πρώην απατεώνα Frank Abagnale. Και ο ίδιος ο Frank δεν μπορούσε να αρνηθεί στον εαυτό μου τη χαρά να εμφανιστεί σε αυτήν την ταινία. Έπαιξε έναν αστυνομικό και φόρεσε χειροπέδες στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

David Beckham

«Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.»

Ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται στην αρχή της ταινίας του Guy Richie ως πρώην πράκτοραw της Σοβιετικήw KGB. Λίγοι γνωρίζουν ότι κάτω από αυτά τα γυαλιά και το μουστάκι είναι ο διάσημος David Beckham.

Peter Jackson

«Hot Fuzz»

O Peter Jackson έχει εμφανιστεί στην ταινία του συναδέλφου του Έντγκαρ Ράιτ μόνο για κάποιες στιγμές. Και είναι σχεδόν αδύνατο να τον αναγνωρίσει κανείς κάτω από τα γένια του Άγιου Βασίλη, ο οποίος επιτίθεται με μαχαίρι στον κεντρικό χαρακτήρα.

Bill Murray

«Dumb και Dumber – 2″

Στο δεύτερο μέρος της κωμωδίας «Dumb και Dumber,» κανείς δεν έχει παρατηρήσει τον Bill Murray. Και δεν είναι περίεργο, γιατί ο ηθοποιός δεν έχει εμφανίζει το πρόσωπο του. Ο Bill παίζει το ρόλο ενός νέου γείτονα, και εμφανίστηκε ενώπιον του κοινού φορώντας προστατευτική κίτρινη στολή.

Cameron Diaz

«Minority Report»

Στο «Minority Report», μπορείτε να δείτε μόνο το μισό μέρος του κεφαλιού της Cameron Diaz. Η ηθοποιός εμφανίζεται σε μία μόνο σκηνή με το διευθυντή του «Vanilla Sky», τον Cameron Crowe.

Dan Aykroyd

«Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού»

Κανείς δεν πρόσeξε τον πρωταγωνιστή των «Ghostbusters» στην ταινία του «Ιντιάνα Τζόουνς». Ο Dan Aykroyd έπαιξε το μικρό ρόλο ενός Άγγλου που βοηθά τον Ford να ανέβει σε ένα αεροπλάνο.

Carrie Fisher και George Lukas

«Captain Hook»

Στην αρχή της ταινίας «Captain Hook» οι θεατές βλέπουν στη γέφυρα ένα ζευγάρι να φιλιέται. Ποιος θα το φανταζόταν ότι το ζευγάρι θα ήταν ο σκηνοθέτης και την βασική πρωταγωνίστρια του franchise «Star Wars» – George Lukas και Carrie Fisher!

Credit: Adme

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: