14 Διάσημοι που Απάτησαν τους Συντρόφους τους και Προκάλεσαν Σκάνδαλο. Για τον Μπραντ Πιτ, ούτε που το Φανταζόμασταν

Τις περισσότερες φορές, οι άνδρες θεωρούνται ότι είναι αυτοί που απατάνε στον κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε. Έχουν υπάρξει πολλά αστέρια του Χόλυγουντ που έχουν απατήσει τους συντρόφους τους.

Ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν ακόμη και να το κρύψουν, αλλά, τελικά, η αλήθεια αποκαλύφτηκε και μάθαμε για τις βρώμικες πράξεις τους. Ακολουθούν μερικά από τα πιο διάσημα σκάνδαλα διάσημων που απάτησαν τους συντρόφους τους! Ρίξτε μια ματιά!

1. Jennifer Lopez

Το 2001, η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Chris Judd αφού έβγαινε μαζί του για ένα χρόνο. Όμως, η J-Lo άρχισε να βγαίνει με τον Ben Affleck το 2002. Στη συνέχεια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Chris.

2. Brad Pitt

Μία φορά, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston ήταν ένα από τα πιο ζεστά ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Παντρεύτηκαν το 2000 και όλα ήταν τέλεια μέχρι που ο Brad άρχισε να γυρίζει το κ. και κ. Smith με την Angelina Jolie.

3. Heidi Klum

Η Heidi Klum και ο Seal αρραβωνιάστηκαν το 2004. Και οι δύο είχαν μια ωραία ζωή με τα τρία παιδιά τους μέχρι να ανακαλυφθεί ότι η Heidi τον απατούσε με τον σωματοφύλακα της. Το ζευγάρι χώρισε και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2007.

4. Britney Spears

Η Britney Spears και ο Justin Timberlake έβγαιναν στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αλλά, μετά από λίγο καιρό το Δεκέμβριο του 2002, το ζευγάρι χώρισε. Οι φήμες άρχισαν να εξαπλώνονται, ότι η Britney τον απάτησε με τον χορογράφο, Wade Robson.

5. Arnold Schwarzenegger

Παντρεύτηκε τη Maria Shriver το 1986 και το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά. Όλα ήταν τέλεια στο γάμο τους. Αλλά, το 2011, αποκαλύφθηκε ότι ο Arnold απάτησε τη γυναίκα του και είχε έναν γιο με την οικονόμο της Patricia Baena.

6. Ashton Kutcher

Η Ashton Kutcher και η Demi Moore παντρεύτηκαν το 2005 και το 2011 κατηγορήθηκε ότι την απάτησε. Το ζευγάρι χώρισε το 2013 και μετά από δύο χρόνια το 2015, ο Scott Eastwood είπε ότι ο Ashton απάτησε την Demi με τη φίλη του.

7. Meg Ryan

Η Meg Ryan παντρεύτηκε τον Dennis Quaid το 1991. Το ζευγάρι χώρισε το 2001 και αργότερα, η Meg ισχυρίστηκε ότι ο Dennis την απατουσε καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτή ήταν η άπιστη.

8. Jude Law

Ο Jude Law άρχισε να βγαίνει με τη Sienna Miller ενώ γυρνούσε τον Alfie το 2003. Αργότερα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2004, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Το 2008, αποκαλύφθηκε από ο Jude ότι είχε κάτι με την νταντά του παιδιού του.

9. Madonna

Η Madonna ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie και ήταν υπέροχα μαζί, αλλά ο γάμος τους τελείωσε. Σύμφωνα με φήμες, η Madonna τον απατούσε με τον Alex Rodriguez.

10. Jack Nicholson

Ο Jack Nicholson έβγαινε με στην Anjelica Huston για 17 χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε αφού ο Jack της είπε ότι άφησε άλλη γυναίκα έγκυος. Η Anjelica αποκάλυψε επίσης ότι δεν ήθελε να την παντρευτεί.

11. Ethan Hawke

Το 2009, ο Ethan Hawke αποκάλυψε ότι ο πενταετής γάμος του με την Uma Thurman τελείωσε επειδή την απάτησε με την νταντά του παιδιού Ryan Shawhughes.

12. Anne Heche

Σύμφωνα με φήμες, η Anne Heche απάτησε την Ellen DeGeneres. Έβγαινε ρομαντικά με τον Coley Laffoon. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και πήραν διαζύγιο το 2009.

13. Tiger Woods

Κατηγορήθηκε ότι είχε πολλές αταξίες και τις παραδέχτηκε. Όταν η σύζυγός του Elin Nordegren, το ανακάλυψε το 2009, τον πέταξε από το σπίτι τους.

14. Kristen Stewart

Οι Kristen Stewart και ο Robert Pattinson, έβγαιναν όταν κινηματογραφούσαν το Λυκόφως. Αλλά, η αγάπη τους δεν κράτησε πολύ, καθώς η Kristen πιάστηκε να τον απατά με τον σκηνοθέτη Huntsman Rupert Sanders.

Πηγή: viralman

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: