13 Πασίγνωστα Λογότυπα με Κρυφά Νοήματα που δεν είχατε ποτέ Φανταστεί. Με των Durex, θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Η βρετανική μάρκα προφυλακτικών Durex είναι μια σύντμηση των λέξεων Durable, Reliable, Excellence (αντοχή, αξιοπιστία, υπεροχή).

Levi’s

Ο σκοπός ορισμένων εταιρειών είναι να ενημερώσουν ότι η χρήση της μάρκας τους θα βελτιώσει μέρος της ζωής μας. Τι έκανε ο Levy με το λογότυπο για να μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες; Περιέργως απέκρυψε εκείνο το μέρος του σώματος που οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να τονίσουμε όταν φοράμε τζιν. Αν δε έχετε δώσει σημασία, τώρα θα βλέπετε πάντα .

Εbay

Ο ιδρυτής της εταιρείας Pierre Omidyar δημιούργησε μια ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια της εργασίας του για την εταιρεία Echo Bay Technology Group, η οποία εδρεύει στην πόλη Echo Bay (Νεβάδα). Ο Omidyar ήθελε να ονοματίσει το site ως «EchoBay.com», αλλά αποδείχθηκε ότι το όνομα είχε ήδη καταληφθεί και το μείωσε στο «ebay.com». Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι το ebay είναι η συντομογραφία τη λέξη «Electronic Bay» (ηλεκτρονικός κόλπος).

Samsung

«Sam» στα κορεατικά σημαίνει «τρία» και «sung» σημαίνει «αστέρι». Έτσι, κυριολεκτικά η Samsung μπορεί να μεταφραστεί ως «τρία αστέρια». Ο τρίτος αριθμός σημαίνει κάτι «μεγάλο, σπουδαίο και δυνατό».

Sega

Αυτό το όνομα είναι συντομογραφία για το «Service Games of Japan». Η εταιρεία αρχικά ασχολήθηκε με την προμήθεια μηχανών για το παιχνίδι φλίπερ στις στρατιωτικές βάσεις της χώρας.

Audi

Με την πρώτη ματιά, το λογότυπο Audi είναι απλοϊκό και κατανοητό, αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Κάθε ένας από τους τέσσερις δακτυλίους συμβολίζει μία από τις τέσσερις ιδρυτικές εταιρείες της Audi το 1932: DKW, Horch, Wanderer και Audi.

Alfa Romeo

Το λογότυπο της Alfa Romeo είναι βαθιά ιστορικοί. Ο Ερυθρός Σταυρός είναι προσθήκη από τη σημαία του Δήμου του Μιλάνου, ο αιμοδιψής δράκος είναι σύμβολο της αρχαίας οικογένειας Visconti, που κάποτε κυριαρχούσε την Λομβαρδία.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: