12χρονος κουβαλά καθημερινά στο σχολείο τον φίλο του που έχει κινητικά προβλήματα [βίντεο]

Πρότυπο πραγματικού φίλου αποτελεί ένας 12χρονος μαθητής από την Κίνα, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια κουβαλάει τον καλύτερό του φίλο από το σπίτι του στο σχολείο, από το σχολείο στο σπίτι και γενικότερα όπου θέλει να πάει, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο Ξου Μπινγκγιάνγκ γνωρίστηκε με τον Ζανγκ Ζε στην πρώτη τάξη του αντίστοιχου δημοτικού σχολείου και αμέσως έγιναν κολλητοί φίλοι. Δυστυχώς, ο Ζάνγκ, όταν ήταν μόλις τεσσάρων, διαγνώστηκε με μία σπάνια ασθένεια στους μυς των ποδιών που είχε ως αποτέλεσμα με το πέρασμα του χρόνου να μην μπορεί να περπατήσει.

Ο Ξου, ωστόσο, χωρίς να το σκεφτεί, προθυμοποιήθηκε να τον βοηθά, είτε στηρίζοντάς τον για να περπατήσει, είτε κουβαλώντας τον στην πλάτη του. Έχει αναλάβει να τον πηγαίνει και να τον γυρνάει από το σχολείο, να τον πηγαίνει για φαγητό, να τον κουβαλά ακόμα και στην τουαλέτα.

«Είμαι πιο βαρύς από αυτόν, καθώς εγώ είμαι 40 κιλά και ο Ζανγκ είναι 25. Οπότε μπορώ να τον κουβαλήσω. Αν δεν το έκανα εγώ, δεν θα το έκανε κανείς», είπε ο Ξου.

Από την πλευρά του ο Ζανγκ, δήλωσε στην Daily Mail: «Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Κάθε μέρα είμαστε μαζί. Διαβάζουμε μαζί, μιλάμε, παίζουμε… Τον ευχαριστώ που με προσέχει έτσι κάθε μέρα».

Το απίστευτο είναι πως ο Ξου έδινε ανάλογη βοήθεια για τρία χρόνια και σε ένα άλλο παιδί με κινητικά προβλήματα, όμως αυτό έφυγε από το σχολείο που πήγαιναν.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: