12χρονη αυτοκτόνησε αντιγράφοντας το «13 Reasons Why» του Netflix (εικόνες & βίντεο)

Μία 12χρονη από την Αγγλία αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω της τους έξι λόγους που την οδήγησαν σε αυτό και έχοντας παρακολουθήσει τη δημοφιλή σειρά του Netflix, «13 Reasons Why».

Τι συμβαίνει στη σειρά

Η συγκεκριμένη παραγωγή του Netflix που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας του Jay Asher, βρίσκεται στον τρίτο κύκλο της και το concept της είναι το εξής: Μία μαθήτρια αυτοκτονεί και αφήνει καταγεγραμμένες σε κασέτες ήχου τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η μικρή Jessica Scatterson παρακολουθούσε τη σειρά με τις φίλες της. Η 33χρονη μητέρα της Jessica, Rachael Warburton αναφέρει πως «η Jessica έβλεπε αυτή τη σειρά με τις φίλες της και άφησε πίσω τους έξι λόγους που ήθελε να πεθάνει», σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Η μητέρα της ζητά να απαγορευτεί η σειρά

Όπως επισημαίνει η μητέρα, η σειρά θα πρέπει να απαγορευτεί «επειδή η κόρη μου την παρακολούθησε και δίνει στα παιδιά την ιδέα να αυτοτραυματιστούν».

«Μπορεί οι προθέσεις τους να είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος σχετικά με την αυτοκτονία, αλλά εγώ πιστεύω πως δίνει θάρρος στους νέους να αυτοκτονήσουν. Όλες οι φίλες της Jessica στέλνανε συνεχώς μηνύματα η μία στην άλλη, μιλώντας για τη σειρά. Οι γονείς δεν θα έπρεπε να αφήνουν τα παιδιά τους να τη βλέπουν».

Οι Αρχές κατά τις έρευνές τους για τον θάνατο της 12χρονης ανακάλυψαν πως τόσο η ίδια όσο και οι φίλες της, είχαν κάνει κακό στους εαυτούς τους, καθώς βρέθηκε μία μικρή λεπίδα από ξύστρα μολυβιού στο δωμάτιό της και στα πόδια της είχε κοψίματα.

Η παρέα του κοριτσιού κάλεσε την αστυνομία όταν η Jessica ανάρτησε μία φωτογραφία με το πόδι της, πάνω στο οποίο είχε γράψει «RIP» («Rest In Peace»).

Ένα περιπολικό επισκέφτηκε το σπίτι του πατέρα της, με τον οποίο έμενε και την βρήκαν κρεμασμένη στο δωμάτιό της. Εκεί εντοπίστηκαν σημειώματα σχετικά με την αυτοκτονία της, για κάποιον που την παρενοχλούσε, αλλά και ένα σκίτσο που έδειχνε κρεμασμένο έναν άνθρωπο.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: