12 τάσεις που ήδη έχουν υιοθετήσει τα πιο στυλάτα κορίτσια το 2022

Από moon boots, σε balaclavas και ρωσικά faux-fur καπέλα..Eτοιμάσου να εντάξεις και εσύ αυτά τα items στην γκαρνταρόμπα σου φέτος.

Παρόλο που βρισκόμαστε μόνο στο δεύτερο μήνα του νέου έτους, η μόδα διατηρεί σταθερά τη φιλοσοφία της «out with the old, in with the new». Οι νέες τάσεις έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους εντός και εκτός της πασαρέλας.

Το Y2k συναντά τα 70s…

Το 2022 θα είναι γεμάτο με Ρωσικά faux fur καπέλα, low-rise παντελόνια, mini φούστες, crop tops και εντυπωσιακά παπούτσια. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι 12 τάσεις που υιοθέτησε κάθε it-girl μέσα στον Ιανουάριο.

Moon Boots

Το 2022 το puffy Moon Boot έκανε ένα δυναμικό comeback και συνεργάστηκε με τον οίκο Chloé, GCDS και την Hello Kitty. Η Paris Hilton έκανε αυτό το παπούτσι staple την δεκαετία του ’00 – φέτος όμως, η Dua Lipa και η Hailey Bieber το συνδυάζουν με μπικίνι.

Big, Big Bags

Τα micro pieces έχουν αντικατασταθεί με μεγάλες oversized τσάντες. Η εμφάνιση της Kendall Jenner το περασμένο καλοκαίρι κρατώντας μια τεράστια Bottega, έφερε αυτές τις τσάντες πίσω στο προσκήνιο.

12 τάσεις που ήδη έχουν υιοθετήσει τα πιο στυλάτα κορίτσια το 2022

10 εντυπωσιακές oversized τσάντες για να αντικαταστήσεις την mini tote σου φέτος τον χειμώνα

Micro-Mini Skirts

Όλοι περίμεναν την επιστροφή των mini mini skirts από την στιγμή που ο οίκος Miu Miu παρουσίασε την συλλογή του για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Οι style setters δεν είχαν σκοπό να περιμένουν όμως μέχρι το καλοκαίρι για να τις φορέσουν. Ποιος ξέρει πόσο κοντές θα γίνουν μέχρι τον Ιούνιο;

Balaclavas

Το balaclava, το head piece δηλαδή που αγκαλιάζει όλο το κεφάλι, έχει άνοιγμα για το πρόσωπο και κλείνει γύρω από τον λαιμό, είναι το πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ της σεζόν. Είτε το αγαπάς είτε το μισείς.

Low-Rise

Μια ακόμη τάση που έχει πολλούς haters — το low rise. Κάποιες μπορεί να φοβούνται τον συνδυασμό της τάσης με τα micro hemlines, πολλές όμως είναι αυτές που επέλεξαν να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους με crop tops. Η Julia Fox για παράδειγμα.

Puffer Vests

Λέμε αντίο στα πλεκτά γιλέκα και καλωσορίζουμε τα puffer γιλέκα, τα οποία έγιναν πολύ δημοφιλές αφού τα φόρεσε η Bella Hadid και η Lily-Rose Depp. Είναι εξαιρετικά για τις μεταβατικές περιόδους και για να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος στο σύνολό σου. Συνδύασέ το με τον balaclava και είσαι έτοιμη να γίνεις viral στο TikTok.

Ζώνες

Ποιος καλύτερος τρόπος να πετύχεις μια σιλουέτα κλεψύδρα από με μια ζώνη; Το κομμάτι αυτό συνδυάζεται εύκολα με σχεδόν όλα τα ρούχα και προσθέτει κομψότητα ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση.

Mary Janes

Είτε σε κόκκινο είτε σε κλασικό μαύρο, συνδύασε αυτό το παπούτσι με καλσόν σε φωτεινή απόχρωση ή με δαντελωτές κάλτσες. Προειδοποίηση: τα φορέματα babydoll θα είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα σου μόλις επενδύσεις σε ένα ζευγάρι Mary Janes.

Κολάν

Για όσες αρνούνται να δοκιμάσουν τα low-rise jeans, τα κολάν είναι μια πολύ καλή ενναλακτική. Τα κολάν δεν φοριούνται πλέον μόνο στο σπίτι και κατά την διάρκεια της γυμναστικής. Η Kim Kardashian για παράδειγμα δημιούργησε ένα πολύ κομψό μονόχρωμο σύνολο που περιλάμβανε κολάν και η Elsa Hosk το συνδύασε με ένα puffer και μια τσάντα Bottega.

Sexy μπότες μέχρι το γόνατο

Η Miley Cyrus, η Sydney Carlson και η influencer Matilda Djerf είναι μόνο λίγες από εκείνες που έχουν φορέσει μπότες μέχρι το γόνατο σε διάφορα prints και χρώματα.

Ρωσικά faux-fur καπέλα

Εμπνευσμένο από τα ρωσικά κλασικά, το ογκώδες headpiece θα σε βοηθήσει να περάσεις τους ψυχρούς χειμώνες με τον πιο κομψό τρόπο.

Αξεσουάρ Metaverse

Καμία λίστα με σύγχρονες τάσεις δεν είναι πλήρης χωρίς τα NFTs. Οι ανερχόμενοι εικονικοί λιανοπωλητές μόδας, όπως οι DressX, The Fabricant, ακόμη και η Nike, έχουν κάνει την κατοχή μοναδικών κομματιών τόσο απλή όσο το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χάνεται χρόνος στην αναμονή για την παράδοση.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @daniellemarcan

Διάβασε επίσης

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: