12 outfits που ανταποκρίνονται έξοχα στις ανάγκες αυτών των ημερών

Ώστε να μεταβείς από τον χειμώνα στις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, με στυλ!

Ο χειμώνας φτάνει στο τέλος του, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να ξεκινήσεις να βάζεις στην αποθήκη τα χοντρά σου μπουφάν και να βγάζεις από αυτήν τις πιο ελαφριές σου ζακέτες. Ο καιρός τον Μάρτιο ωστόσο είναι άστατος. Μια μέρα μπορεί να έχει υψηλές θερμοκρασίες και 24 ώρες μετά δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς από τους παγωμένους ανέμους. Άρα, τα μεταβατικά σύνολα είναι κατάλληλα γι’ αυτόν τον μήνα. Η άνοιξη δεν ξεκινά επίσημα πριν από τις 20 Μαρτίου, επομένως πρέπει να ξέρεις πως θα ντυθείς γι’ αυτήν την «άχαρη» μεταβατική περίοδο.

Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να επενδύσεις σε καινούργια κομμάτια. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τα ρούχα που ήδη έχεις και να τους δώσεις ένα φρέσκο ανοιξιάτικο makeover. Άλλωστε, τα σύνολα που θα βρεις στην gallery που ακολουθεί περιλαμβάνουν basic κομμάτια τα οποία αξιοποιούνται σε κάθε εποχή.

12 outfits που ανταποκρίνονται έξοχα στις ανάγκες αυτών των ημερών

9 stylish τζάκετ κατάλληλα για τον μεταβατικό καιρό μέχρι την άνοιξη

Βασίσου στην τεχνική του layering

Το κλειδί βρίσκεται στα πανωφόρια σου. Για παράδειγμα, ένα trendy καπιτονέ γιλέκο θα σε ζεστάνει επαρκώς χωρίς να σε κάνει να ιδρώσεις. Ένα πλεκτό σετ σε έντονο χρώμα από την άλλη θα δώσει φως στις εμφανίσεις σου. Το προσεκτικό layering είναι επίσης σημαντικό. Πρόσθεσε ένα ζακετάκι ή ένα oversized μπλέιζερ όταν το απαιτεί ο καιρός. Το να δημιουργείς καινούργια σύνολα με κομμάτια που έχεις ήδη δεν είναι μόνο διασκεδαστικό αλλά και βιώσιμο.

Τι περιμένεις; Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να αντλήσεις έμπνευση από τα 12 σύνολα που συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @meganadelaide

Διάβασε επίσης:

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: