12 μοντέλα μεγάλου μεγέθους που κάνουν θραύση στο Instagram και σπάνε τα στερεότυπα με τα πληθωρικά τους προσόντα

Πολλές κοπέλες ακούνε συχνά άσχημα σχόλια για το ντύσιμο τους, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι δεν ταιριάζει με τα παραπανίσια κιλά τους. Άλλες στεναχωριούνται ακούγοντας αυτά τα σχόλια, αλλά υπάρχουν και κάποιες που δεν πτοούνται.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές μπλόγκερ με καμπύλες που αποφάσισαν να σπάσουν τα στερεότυπα για τους σωματότυπους των γυναικών και να γίνουν πρότυπο για πολλές γυναίκες. Οι γυναίκες αυτές πρωτοπορούν και μας δείχνουν ότι δεν χρειάζεται να ακολουθούμε τους ξεπερασμένους κανόνες της μόδας.

Nadia Aboulhosn

Η Nadia είναι Αμερικανολιβανέζα από την Φλόριντα. Είναι μπλόγκερ, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας.

Η ενασχόληση της με την μόδα ξεκίνησε σαν χόμπι, αλλά πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το μπλογκ της. Επίσης, έχει και μια ενότητα με ανθρωπιστικά θέματα.

Chastity Garner Valentine

Η Chastity ξεκίνησε το μπλογκ της παράλληλα με την επιχείρηση συμβουλευτικής για την εμφάνιση, ώστε να προσφέρει επιπλέον έμπνευση και συμβουλές σε γυναίκες με παραπάνω κιλά.

Η συμβουλή της για τις αναγνώστριες της είναι: «Να είστε ατρόμητες. Ζούμε μόνο μια φορά, γιατί να μην έχουμε και υπέροχη εμφάνιση; Αν μην τι άλλο, μην αφήνετε το μέγεθος σας να καθορίσει το στιλ σας.»

Jay Miranda

H Jay Miranda είναι μια λάτρης της μόδας και μητέρα από την Καλιφόρνια.

Στο μπλογκ της γράφει: «Το μπλογκ μου καλύπτει την πλευρά της μόδας για μεγάλα μεγέθη. Είναι όπως όλα τα άλλα μπλογκ για μόδα, απλά φοράω μεγαλύτερο νούμερο. Το ξεκίνησα σαν έναν τρόπο για να έρθω κοντά σε γυναίκες μεγάλου μεγέθους που τους αρέσει η μόδα. Το στιλ μου είναι θηλυκό και χαριτωμένο.»

Ragini R

Η Ragini R είναι μια μπλόγκερ ομορφιάς μεγάλου μεγέθους από την Ινδία.

«Δεν με νοιάζουν τα “κολακευτικά” ρούχα. Πιστεύω ότι πρέπει να φοράς ό,τι σου αρέσει. Όπως το θες και να έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι σου αρέσει με το σώμα σου», γράφει.

Margie Ashcroft

Το μπλογκ της είναι πολύ δημοφιλές στις γυναίκες με καμπύλες και η ίδια είναι γεμάτη θετική ενέργεια.

Rochelle Johnson

Το μπλογκ της, Beauty Curve, είναι ένα μέρος όπου εξιστορεί της εμπειρίες της με την μόδα και ελπίζει να αποτελεί έμπνευση για τις άλλες γυναίκες. Η ίδια δηλώνει ότι αισθάνεται πολύ άνετα με το σώμα της.

Πιστεύει ότι το μπλογκ της είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για όλες τις κοπέλες με παραπανίσια κιλά.

Nicolette Mason

Το μπλογκ της ονομάζεται Premme και πιστεύει ότι κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως μεγέθους πρέπει να μπορεί να φορά ό,τι θέλει χωρίς συμβιβασμούς.

Πιστεύει ότι η πολιτική και η μόδα συνδέονται στενά.

Ty Alexander

Έχει έντονη παρουσία σαν μπλόγκερ με τα ιδιαίτερα γκρίζα μαλλιά της.

Μέσω του μπλογκ της εκφράζει την τσαχπίνικη και ακαταμάχητη προσωπικότητα της.

Aashna Bhagwani

Το μπλογκ της είναι αφιερωμένο στο lifestyle και τα ταξίδια.

«Είναι το προσωπικό μου μπλογκ, όπου γυναίκες ανεξαρτήτως εμφάνισης και υπόβαθρου μπορούν να απολαμβάνουν την μόδα όπως εγώ», λέει.

Franceta Johnson

Η Franceta Johnson γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Toronto του Καναδά. Είναι απίστευτα δημιουργική και έχει πάθος με τα ταξίδια, το σχέδιο, το στιλ και τον πολιτισμό των μαύρων.

Ξεκίνησε το μπλογκ της το 2010 και μέσα από αυτό εκφράζει την άποψη της για το στιλ και τον αποκλεισμό των ψηλών και μεγάλου μεγέθους γυναικών από την βιομηχανία της μόδας.

Chanté

Η Chante ήθελε να δείξει στις γυναίκες με καμπύλες ότι τα κιλά τους δεν πρέπει να τις εμποδίζουν από το να ταξιδεύουν, να ντύνονται καλά ή να απολαμβάνουν την ζωή. Γι’αυτό και αποτελεί είδωλο για πολλές κοπέλες.

Μέσω του μπλογκ της (everythingcurvyandchic) και των λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να είναι υγιείς, σίγουρες και κομψές. Πιστεύει ότι το μέγεθος δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο από το να είναι μια γυναίκα πάντα μοδάτη.

Ελπίζουμε αυτές οι γυναίκες να αποτελέσουν έμπνευση και για εσάς!

Πηγή: fanpage

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: