12 αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν τα ρούχα που ήδη έχεις

12 αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν τα ρούχα που ήδη έχεις

Από ζώνες, τσάντες, beanies και κοσμήματα, θα δεις τα ρούχα που ήδη έχεις να μοιάζουν με καινούρια!

Τα πιο αξιόπιστα ρούχα στην γκαρνταρόμπα σου είναι επίσης μερικά από τα πιο basic: το little black dress, το λευκό T-shirt, τα jeans… Αυτά τα wardrobe essentials υποτίθεται ότι πρέπει να μείνουν στην γκαρνταρόμπα σου για αρκετά χρόνια (γι’ αυτό αξίζει άλλωστε να επενδύσεις σε αυτά). Επειδή όμως είναι τόσο basic, είναι πολύ πιθανόν πως θα αρχίσεις να τα βαριέσαι και θες να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε καινούργια ρούχα. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε πως δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις από το μηδέν. Το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις αυτά τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου πιο ενδιαφέροντα είναι τα σωστά αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ συμπληρώνουν τα ρούχα και ολοκληρώνουν το ντύσιμο χαρίζοντας αυτό το κάτι παραπάνω στο στυλ σου.

Τα αξεσουάρ είναι ένας τρόπος να κάνεις μια μικρή γκαρνταρόμπα να φαίνεται μεγάλη

Τα πιο basic outfits, διαμορφωμένα με ρούχα τα οποία ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, μπορούν να μεταμορφωθούν πλήρως με τη βοήθεια μερικών αξεσουάρ. Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να σου κρατήσουν πολύ καιρό και να προσθέσουν προσωπικότητα και μοναδικότητα στο στυλ σου, πράγμα που τα ρούχα από μόνα τους σπάνια μπορούν να καταφέρουν. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε ευτυχώς να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από κοσμήματα, τσάντες και παπούτσια, καπέλα κτλ.

Bicep Bracelets: Τα βραχιόλια που θα κάνουν δυναμική επιστροφή το 2022

Σε γενικές γραμμές, οποιοσδήποτε τρόπος για να εκμεταλλευτείς τα ρούχα που έχεις ήδη, αντί να αγοράσεις καινούργια, είναι χρήσιμος για τη μείωση των περιβαλλοντικών σου επιπτώσεων – και την εξοικονόμηση των χρημάτων σου, φυσικά.

Αν θες να κάνεις τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα σου ρούχα να ξεχωρίσουν, συνέχισε για να αντλήσεις έμπνευση από τα αξεσουάρ παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Aristidou F21

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: