11 Τρελές Ιδέες που έκαναν τεράστια Επιτυχία και Κέρδισαν Εκατομμύρια!

5. Κερί σε σχήμα σκελετού γάτας

Η Ισλανδή σχεδιάστρια Thorunn Arnadottir σκέφτηκε μια απίθανη ιδέα για κερί: καθώς καίγεται το κερί σε σχήμα γάτας, αποκαλύπτει έναν τρομακτικό μεταλλικό σκελετό. Πλέον υπάρχουν κεριά στο σχήμα διάφορων ζών στην συλλογή της, αλλά το Kisa ήταν το πιο επιτυχημένο και η Thorunn συγκέντρωσε σχεδόν 102.000 δολάρια για την παραγωγή των κεριών της.

4. Παλτό-αρκούδα

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα σπατάλης χρημάτων σε κάτι μη πρακτικό είναι το Griz Coat. Είναι φτιαγμένο από τεχνητή γούνα, κουκούλα σε σχήμα κεφαλιού αρκούδας και γάντια με νύχια. Οι κατασκευαστές του ήθελαν 2.500 δολάρια για να ξεκινήσουν το πρότζεκτ, αλλά κατέληξαν με πάνω από 29.000.

3. Η κάρτα που δεν σταματά να παίζει

Μοιάζει με συνηθισμένη κάρτα γενεθλίων με μια πρώτη ματιά και μπορεί να μην την προσέξετε. Αλλά αυτή η κάρτα είναι πραγματικός φαρσέρ: με το που την ανοίξετε, δεν σταματά να παίζει. Ακόμα και αν την κλείστε ή την βυθίσετε στο νερό, θα συνεχίσει να παίζει για πάνω από 3 ώρες. Δεν σταματά μέχρι να την σκίσετε. Ο δημιουργός της συγκέντρωσε 92.000 δολάρια από τις 7.500 που ήθελε αρχικά.

2. Το πιο απίθανο ημερολόγιο με γάτες

Το 2014, η Kate Funk και ο Brennan Groh αποφάσισαν να δημιουργήσουν το “Τhe World’s Most Super Amazing 100% Awesome Cat Calendar”. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 25.000 δολάρια, παρ’όλο που σχεδίαζαν να ξεκινήσουν με μόλις 3.500.

1. Βούρτσα για να γλείφετε την γάτα σας

Μπορεί να μην είναι από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ του Kickstarter, αλλά είναι το πιο αξιαγάπητο. Το LICKI Brush δημιουργήθηκε για να μιμείται το γλείψιμο καθώς παίζετε με την γάτα σας. Το πρότζεκτ συγκέντρωσε 52.000 δολάρια.

Μπόνους: ρόδα για την εκγύμναση της γάτας σας

Οι σχεδιαστές του One Fast Cat παρατήρησαν ότι κάποιες γάτες δεν γuμνάζονται και γι’αυτό δημιούργησαν μια ρόδα για διασκεδαστική και ασφαλή γυμναστική μέσα στο σπίτι. Φαίνεται απλή και ασήμαντη ιδέα, αλλά ο κόσμος το ήθελε τόσο πολύ, που κατέληξαν να συγκεντρώσουν 334.000 δολάρια από τα 10.000 που είχαν ζητήσει.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: