11 T-shirts που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις και θα φοράς για χρόνια

11 T shirts που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις και θα φοράς για χρόνια

Γιατί το αγαπημένο σου ρούχο δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα.

Είναι φορές που κάθεσαι και αναλογίζεσαι όλα τα ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα σου. Σίγουρα πίσω από τις κρεμάστρες, εκεί κάπου στο πίσω μέρος της, υπάρχουν πολλά items που έχουν καταχωνιαστεί γιατί δεν τα φοράς και τόσο συχνά. Και είναι λογικό.

Το γεγονός ότι δεν τα πετάς γνωρίζοντας το παραπάνω επίσης δεν είναι κάτι περίεργο. Όλες έχουμε κρατήσει ρούχα στην ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή, με κάποιον τρόπο, υπό κάποια περίσταση να τα φορέσουμε.

We all love T-shirts

Συνήθως, όλα τα παραπάνω εξηγούνται πολύ εύκολα, καθώς τείνεις να επαναπαύεσαι. Σε αυτό το top που πηγαίνει με κάθε παντελόνι, σορτς και φούστα. Εκείνο που δε σε προβληματίζει με τους συνδυασμούς και το matching σε prints και χρώματα. Εκείνο που ακούει στο όνομα «T-shirt».

Προσωπικά, δηλώνω φανατική λάτρης ενός ωραίου T-shirt. Η πρακτικότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Όχι μόνο στο styling αλλά και στις περιστάσεις στις οποίες μπορεί να υποστηριχτεί.

Το T-shirt για όλη τη μέρα

Το πρωί, μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο shorts -η απόλυτη τάση του καλοκαιριού- και σανδάλια, ενώ, το βράδυ, επιλέγεις τις νέες σου πλατφόρμες και είσαι έτοιμη για κάθε έξοδο.

4 στυλάτοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν σορτσάκι σου το καλοκαίρι

Το άλλο bonus είναι ότι το T-shirt είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ακόμα και μέσα στον χειμώνα με μία ωραία πλεκτή ζακέτα.

Μιας που βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων, λοιπόν, είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε μερικά Τ-shirts που θα αποκτήσεις σήμερα και θα φοράς για χρόνια.

Δες μερικές κομψές και cool επιλογές στην παρακάτω gallery.

Main photo credits: @sincerelyjules

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: