10 χρόνια μετά τον θάνατο της Αν Νικόλ Σμιθ οι φωτογραφίες της κόρης σαρώνουν στο διαδίκτυο. Δείτε την και θα καταλάβετε αμέσως γιατί!

H Dannielynn Birkhead ήταν μόλις 5 μηνών όταν η μητέρα της Anna Nicole Smith πέθανε από υπερβολική δόση φαρμακευτικής αγωγής σε ηλικία 39 ετών, στις 8 Φεβρουαρίου 2007.

Η Smith είχε γίνει διάσημη για τον έξαλλο τρόπο ζωής της, μεταξύ των οποίων και τον γάμο με 89χρονο δισεκατομμυριούχο Howard Marshall, όταν εκείνη ήταν 26 ετών.

Ωστόσο, η σχέση της με τον Larry Birkhead, που είναι ο πατέρας της κόρης της Dannielynn, παρέμεινε μυστική. Τώρα ο Larry και η Dannielynn έδωσαν την άδεια στο Inside Edition να τραβήξει πλάνα από τη ζωή τους στο σπίτι.

Όταν γεννήθηκε η Dannielynn, η Smith επέμεινε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο δικηγόρος της Howard K Stern και δήλωσε το όνομά του στο πιστοποιητικό γέννησης.

Μετά το θάνατό της τον Φεβρουάριο του 2007 σε ξενοδοχείο της Φλόριντα, ο Birkhead κατάφερε να αποδείξει ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας της Dannielynn και ανέλαβε την επιμέλειά της, φέρνοντάς τη να ζήσει μαζί του στο Κεντάκι.

Ο γάμος της Smith με τον δισεκατομμυριούχο Marshall, θα πίστευε κανείς ότι το πρώην μοντέλο θα είχε κληρονομήσει μέρος της αμύθητης περιουσίας του, και αυτά τα χρήματα να κληρονομούνταν εντέλει στη κόρη της.

Όμως παρά τις φήμες ότι θεωρούταν ένα από τα πιο πλούσια παιδιά της Αμερικής, η Dannielynn δεν κληρονόμησε τίποτα από την περιουσία του Marshall, εξαιτίας ενός δικαστηρίου που έλαβε χώρα το 2014, που όρισε ότι η Smith δεν κληρονομούσε τίποτα από τον αποθανόντα σύζυγό της.

Μιλώντας σε συνέντευξή του, ο Birkhead δήλωσε: «Είδαμε ένα βίντεο στο YouTube που ανέφερε ότι ήταν από τα 10 πλουσιότερα παιδιά των ΗΠΑ. Και τότε η κόρη μου ήθελε να πάει για ψώνια. Της είπα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πίστεψέ με.»

Ο Birkhead βρήκε επίσης την ευκαιρία να αρνηθεί ισχυρισμούς ότι υπήρξαν προστριβές με την μητέρα της Smith, Virgie Arthur.

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν το έχω ξανασυζητήσει αυτό, αλλά με πληγώνει αυτή η φήμη. Η μητέρα της Anna έχει δει την Dannielynn αρκετές φορές. Το λέω επειδή θέλω να σταματήσουν αυτές οι φήμες. Αν η μητέρα της Anna θελήσει να δει την Dannielynn, ξέρει ότι μπορεί να με καλέσει όποτε θέλει.»

Παρά τη διάσημη μητέρα της, η Dannielynn ζει μια φυσιολογική ζωή στο Louisville του Κεντάκι.

Το κοριτσάκι πλέον είναι 10 ετών και πηγαίνει στην πέμπτη τάξη του δημοτικού, της αρέσει ο χορός και το τραγούδι και μαθαίνει να παίζει βιολί.

Σε όλο το σπίτι, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της μητέρας της. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Birkhead είχε ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Smith: «Ήταν μια τρέλα. Είχε τα θετικά και τα αρνητικά του επειδή ήταν διάσημη και η σχέση μας ήταν πιο ιδιωτική, επειδή υποτίθεται έπρεπε να δείχνει το πρότυπο της διαθέσιμης, γατούλας του σeξ. Κανείς δεν γνώριζε για τη σχέση μας.»

Ο Birkhead δήλωσε ότι τρεις μέρες μετά τη γέννηση της Dannielynn, ο μεγαλύτερος γιος της Smith, ο 20χρονος Daniel, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. «Πιστεύω πέθανε από κατάθλιψη εξαιτίας του θανάτου του γιου της. Ποτέ δεν κατάφερε να συνέλθει.»

Πηγή: DailyMail, fanpage.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: