10 σeξι γόβες που θα φτάσουν την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη

Διάβασε ακόμη:

Τα παπούτσια ασκούσαν ανέκαθεν αυτή την επιρροή στη ψυχολογία μιας γυναίκας και η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνουμε το γιατί. Κάθε σύνολο αξίζει το τέλειο ζευγάρι παπούτσια. Τα πόδια μας αξίζουν τα πιο stylish μποτάκια που θα αναβαθμίσουν τα office looks μας. Αξίζουμε τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια που θα διατηρήσουν τα πόδια μας ξεκούραστα καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας αξίζει να βγει προς τα έξω με το τέλειο ζευγάρι γόβες.

Δες ακόμη:

Όσον αφορά τις γόβες, συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στιλ παπουτσιού που βοηθάει να υψωθεί το «εγώ» μας, ακόμα και τις στιγμές εκείνες που δε νιώθουμε καθόλου δυναμικές. Ένα ζευγάρι σeξι γόβες έχουν αυτή την ιδιότητα και όπως έχει αποδείξει και η ιστορία, πρόκειται για ένα στιλ το οποίο συχνά συνδέεται με τον φετιχισμό, ενώ σχεδιαστές υποδημάτων όπως ο Christian Louboutin έχουν αφιερώσει όλη τη ζωή τους ώστε να προσφέρουν σχέδια τα οποία έχουν ως βασικό σκοπό να απογειώσουν τη γυναικεία θηλυκότητα.

Οι γυναίκες έχουν ταυτίσει αρκετά τις γόβες με τη συναναστροφή τους με έναν άνδρα (ή γυναίκα) και δεν μπορούμε να αρνηθούμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτά τα παπούτσια στη διάθεση τη δική μας αλλά και του παρτενέρ μας. Πολλές είναι αυτές που εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες σε ένα ζευγάρι στιλάτες γόβες για την επιτυχία ενός συνόλου τους, ακόμα και σε περιστάσεις όπως ένα ραντεβού με έναν/μια υποψήφιο/α σύντροφο.

Κάναμε, λοιπόν, την έρευνα μας και βρήκαμε τις 10 πιο σeξι γόβες (που δεν είναι μόνο σε μαύρο χρώμα -δεν είναι μόνο οι μαύρες γόβες σeξι!) για να βάλεις στη συλλογή σου asap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: