10 savage quotes για μετά τον χωρισμό

Κάπου εδώ, ήρθε η μεγάλη στιγμή του . Ήσασταν μαζί -πολύ ή λίγο, καθόλου δεν έχει σημασία- και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενες. Το ένα έφερε το άλλο και η κατάσταση με τον πλέον πρώην σου έφτασε σε αδιέξοδο. Αποφασίσατε να χωρίσετε και δεν τράβαγε άλλο για χίλιους δυο λόγους και τώρα μπορεί να περνάς από διάφορες ψυχολογικά φάσεις.

Φάση Νο1: Μου λείπει.

Ναι, σαφώς και σου λείπει, γιατί, καλώς ή κακώς κι όπως και να χωρίσατε, έχετε περάσει αρκετό χρόνο μαζί. Όμως, ένα detox από τη σκέψη του μάλλον επιβάλλεται ως concept.

Φάση Νο2: It’s Party Time!

Νιώθεις ότι θες να βγαίνεις και να μη γυρίζεις σπίτι, φωτογραφίζεσαι όπου κι αν πας, κάνεις νέες παρέες και γενικώς αρχίζεις να κάνεις ένα update στη ζωή σου.

Φάση Νο3: New status, new “you”.

Είτε τον χώρισες εσύ είτε εκείνος, μαζί με την ανανέωση της ερωτικής σου κατάστασης, θέλεις και μία στο look σου. Να νιώσεις φρέσκια και καλά με τον εαυτό σου, ίσως και μία upgraded εκδοχή του.

Μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς τελειωμό με τις φάσεις που ενδεχομένως υπάρχουν μετά τον χωρισμό, ωστόσο, εμείς θα επικεντρωθούμε σε ένα πράγμα: Στα πιο φανταστικά quotes που σου δείχνουν το απόλυτο savage attitude κι ότι αξίζεις μόνο τα καλύτερα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.

Διάβασε επίσης: 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: