10 οικονομικά items που θα απογειώσουν κάθε ντύσιμό σου αυτή τη χρονιά

10 οικονομικά items που θα απογειώσουν κάθε ντύσιμό σου αυτή τη χρονιά

Θα αναβαθμίσουν ακόμη και το πιο αδιάφορο look.

Τι και αν διανύουμε μια νέα χρονιά, οι ενδυματολογικές μας επιλογές παραμένουν σχεδόν ίδιες αφού εξακολουθούμε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο εντός του σπιτιού. Η πανδημία άλλαξε εντελώς τον χάρτη της μόδας, δημιουργώντας νέες ανάγκες και μεγάλη ζήτηση για συγκεκριμένα προϊόντα. Την ίδια ώρα πολλά είδη ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών βρέθηκαν αναγκαστικά εκτός συναγωνισμού αφού δεν μπορούν με τίποτα να ενσωματωθούν στα καθημερινά μας looks.

Τα καλά νέα είναι πως βρισκόμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την Ανοιξιάτικη σεζόν και παράλληλα εν μέσω εκπτώσεων. Με λίγα λόγια είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου έξυπνα και να συνθέσεις μελλοντικά υπέροχα σύνολα.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Μα φυσικά επενδύοντας σε basic κομμάτια που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας εντός αλλά και εκτός σπιτιού. Φόρμες, άνετα παντελόνια, jeans, τοπ σε ζωηρά χρώματα και πολλά ακόμη είναι εδώ και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να δώσεις έμφαση σε items με έντονα prints, χρώματα και ιδιαίτερες υφές τα οποία θα αναβαθμίσουν ακόμη και ένα τελείως αδιάφορο ντύσιμο. Εμείς φροντίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε για εσένα 10 από τα ωραιότερα και προσιτά κομμάτια της αγοράς.

 Οδηγός Αγοράς: 10 jeans που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς ολόκληρη την άνοιξη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα items στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: