10 looks που αποδεικνύουν ότι η Florence Welch είναι η απόλυτη boho queen

Ίσως το γεγονός ότι η μητέρα της είναι ιστορικός (η καθηγήτρια μου στη σχολή Ενδυματολογίας, μου είχε μιλήσει για τη μητέρα της, η οποία της δίδασκε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας για την Αναγέννηση) και ο πατέρας της PR-ίστας να ήταν ένας από τους λόγους που η Florence μεγάλωσε μέσα στις τέχνες. Αυτό έχει ξεκάθαρο αντίκτυπο στις εμφανίσεις της, τις τότε από το Synch Festival του ’09, μέχρι και τις τωρινές και κάθε φορά που πατάει το πόδι της στο .

Δες ακόμη:

Πιστεύω πολύ ότι η σχέση της με τη μόδα είναι πολλά παραπάνω από το να φορέσει ένα όμορφο ρούχο και να φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι, γιατί σαν μια μοναδική προσωπικότητα που «ξεπροβάλλει» κάθε φορά μέσα από τις performances της στη σκηνή αλλά και από τους ανατριχιαστικά relatable στίχους της των τραγουδιών της, η καλλιτέχνιδα φαίνεται να εκφράζει μέρη του εαυτού της, μέσα από τα looks της.

Ξεκάθαρη οπαδός του bohemian στιλ, το οποίο συχνά μιξάρει ευφυέστατα με σύγχρονα αλλά και με πιο ρομαντικού ύφους κομμάτια, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η Florence είναι η επιτομή της μόδας των ’70s.

Διάβασε ακόμη:

Με αφορμή τη συναυλία της στο Ηρώδειο την 19η Σεπτεμβρίου, λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να μη κάνουμε μια αναδρομή στα τόσο inspiring σύνολα που έχει φορέσει, κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Όλα τις τα σύνολα είναι πραγματικά μοναδικά, όσο και η ίδια προσωπικότητά της. Μπορούμε να «κλέψουμε» το tip αυτό από το στιλ της Florence και να το ενσωματώσουμε στις δικές μας εμφανίσεις. Δε συμφωνείς;

Met Gala 2012

AP Photo/Evan Agostini

Με εκπληκτικό φόρεμα Alexander McQueen το look της Welch τα είχε όλα: drama, όγκο και μια απόχρωση που ταίριαζε άψογα στην επιδερμίδα της.

Lollapalooza, 2012

Steve C. Mitchell/Invision/AP

Με ένα μάξι, αιθέριο, μπορντό φόρεμα Toujouri και έναν απλό κότσο σινιόν, η Florence τα «έδωσε» όλα με το ρούχο και την εμφάνισή της στη σκηνή του φεστιβάλ.

The Great Gatsby Premiere, 2013

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Με ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα που έκανε τη διαφορά με την πανέμορφη ’60s εμπνευσμένη λαιμόκοψη, η εμφάνιση της Florence εκπέμπει θηλυκότητα αλλά και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

LACMA Art + Film Gala, 2014

Jordan Strauss/Invision/AP

To patchwork είναι από τα χαρακτηριστικότερα στιλ της μόδας του ’70 και το Gucci σύνολο της Welch από τις πιο μοναδικές εμφανίσεις της.

Limits Music Festival, 2015

Amy Harris/Invision/AP

Το απόλυτο ’70s σύνολο περιλαμβάνει λευκό γιλέκο και παντελόνι καμπάνα. Η Welch το γνωρίζει αυτό γι” αυτό και σωστά συνδύασε το look αυτό με μια καφέ πουκαμίσα με φουσκωτά μανίκια.

Chanel F/W Show, 2015

AP Photo/Thibault Camus

Μέχρι και ένα ροζ κοστούμι μπορεί να υποστηρίξει η stylish Florence Welch. ΤΟ Chanel κοστούμι της συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, όπως ένα flopper hat και μποτάκια τα οποία είναι η πιο αυθεντική εκπροσώπηση της μόδας των ’70s.

Grammy Awards, 2016

Jordan Strauss/Invision/AP

Το ρομαντικού ύφους Gucci φόρεμα της Florence αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να φοράς μόνο γήινες αποχρώσεις για να είσαι η απόλυτη boho queen.

The High As Hope Tour Chicago, 2018

Rob Grabowski/Invision/AP

Το φανταστικό κίτρινο Chanel φόρεμα που φόρεσε σε συναυλία στο Chicago είναι ένα ακόμη παράδειγμα ότι για να υιοθετήσει κανείς το bohemian style μπορεί να παίζει με αποχρώσεις πέραν του καφέ ή του μπορντό.

Brit Awards, 2019

Vianney Le Caer/Invision/AP

Άλλη μια εκπληκτική δημιουργία του οίκου Gucci επέλεξε για την εμφάνισή της στα. Το φόρεμα από δαντέλα με τη ψηλή λαιμόκοψη και βικτωριανού ύφους μανίκια ήταν to die for.

Governors Ball, 2019

Andy Kropa/Invision/AP

Πριν λίγες μέρες, η Florence εμφανίστηκε στη σκηνή του Governors Ball φεστιβάλ με δημιουργία Gucci (για ακόμη μια φορά). Το ημιδιάφανο, κρεμ φόρεμα ήταν σαν η Welch να αιωρούνταν στη σκηνή. Απόδειξη ότι ένα εντυπωσιακό, αέρινο μάξι φόρεμα δε πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: