10 looks για να εντυπωσιάσεις με το casual μαύρο T-shirt σου

10 looks για να εντυπωσιάσεις με το casual μαύρο T shirt σου

Τα έντονα χρώματα, τα φλοράλ prints και τα abstract μοτίβα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα και μας έχουν φτιάξει πολύ τη διάθεση. Άλλωστε, λίγο χρώμα αρκεί για να αισθανθούμε περισσότερο αισιόδοξες και χαρούμενες μετά από ένα διάστημα δοκιμασίας που περάσαμε κλεισμένες στο σπίτι.

Υπάρχει, όμως, ένα χρώμα και ένα συγκεκριμένο ρούχο που στο «πάντρεμά» τους δημιουργούν το απόλυτο και all-time classic item κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Ναι, ένα μαύρο T-shirt - με ή χωρίς στάμπα- δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα φέτος το καλοκαίρι, αλλά και τα επόμενα καλοκαίρια που θα έρθουν.

Τα looks που θα δεις στην παρακάτω gallery θα σου αποδείξουν ότι αυτό το item φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, αν το συνδυάσεις σωστά. Φόρεσε το black tee σου με denim παντελόνι και sneakers για μια ανέμελη βόλτα στην πόλη ή με μια λευκή ψηλόμεση παντελόνα και chunky πέδιλα σε έντονο χρώμα για μια εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Επίσης, μη φοβηθείς να δημιουργήσεις ένα total black look ακόμα και τώρα που ο υδράργυρος θα ανέβει ψηλά. Black is not a color, it’s a lifestyle!

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton φόρεσε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: