10 Έλληνες σχεδιαστές νυφικών που πρέπει να ξέρεις

Όταν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξεις το νυφικό σου, πριν κλείσεις τα ραντεβού σου καλό είναι να ρίξεις ερευνητικές ματιές, έτσι ώστε να διευκολύνεις τη διαδικασία και να επιλέξεις πιο εύκολα το νυφικό σου. Φυσικά, δεν χρειάζεται να σου πω ότι υπάρχουν πολύ καλοί που μπορούν να δημιουργήσουν το νυφικό σου, όπως το φαντάζεσαι. Ο κάθε σχεδιαστής έχει την δική του ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά που τον έχουν αναδείξει κι εσύ απλά πρέπει να κάνει focus σε όσους σε εκφράζουν.

Christos Costarellos

Υψηλής ραπτικής και εξαιρετικής αισθητικής, τα νυφικά του Costarellos είναι ιδανικά για όσες θέλουν να είναι αριστοκρατικές αλλά και σύγχρονες.

Celia Kritharioti

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς μία bridal δημιουργία της Celia Kritharioti; Εντυπωσιακή και μόνο. Επομένως αν θες να αφήσεις το σημάδι σου με την νυφική σου εμφάνιση ξέρεις που θα στραφείς.

Katia Delatola

Στις δημιουργίες της Delatola, το boho μπλέκεται με το ρομαντικό, η δαντέλα και το μεταξωτό τούλι συνθέτουν μοναδικά νυφικά που μπορείς να τα προσαρμόσεις πολύ εύκολα στο προσωπικό σου στιλ.

Victoria Kyriakidis

Μινιμαλιστικά αλλά και ρομαντικά, διακριτικά αλλά και εντυπωσιακά, τα νυφικά της Vicotria Kyriakidis θα σε παρασύρουν σε ένα ρομαντικό ταξίδι και θα σε μεταμορφώσουν σε μία εκθαμβωτική νύφη αλλά καθόλου υπερβολική.

Nidodileda

Αν θες να κάνεις τη διαφορά με το νυφικό σου και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, τότε το brand Nidodileda είναι σχεδόν μονόδρομος. Εντυπωσιακά φορέματα, με δαντέλα, κρόσσια και πέτρες είναι έτοιμα να σου χαρίσουν το πιο bohemian, bridal look.

Atelier Loukia

Κλασική κομψότητα και απαράμιλλη γοητεία θα σου χαρίσουν τα νυφικά της Loukia. Elegant και classy θα σε μεταμορφώσουν σε μία πριγκίπισσα σύγχρονου παραμυθιού.

Vasia Tzotzopoulou

Αέρινα και ρομαντικά με μία retro εσάνς που παντρεύεται περίτεχνα με τις μινιμαλιστικές, σχεδιαστικές γραμμές, τα νυφικά που θα βρεις στην Vasia Tzotzopoulou.

Maria Konidi

Εκλεκτά υφάσματα, προσεγμένες λεπτομέρειες, κεντήματα, πέτρες, δαντέλες και πούπουλα είναι τα συστατικά των δημιουργιών μίας εκ των μετρ τους είδους.

Alexia Kirmitsi

Ελαφρώς vintage αισθητική και ανάλαφρες υφές έχουν τα νυφικά της Alexia Kirmitsi, ιδανικά για πιο κοριτσίστικα bridal looks.

Madame Shou shou

Σαν από άλλη εποχή, τα νυφικά της Ελίνας Κορδαλή θα σε μεταμορφώσουν σε μία νύφη, που μοιάζει σαν να έχει βγει από την εποχή της «Madame Shou Shou».

Τώρα λοιπόν, είσαι έτοιμη να κλείσεις τα ραντεβού σου!

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: