"Φρουτάκια" σέρβιρε καφετέρια στο Ηράκλειο

"Φρουτάκια" σέρβιρε καφετέρια στο Ηράκλειο

Εκτός από καφέ σέρβιρε και «φρουτάκια» ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο.
Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα και συνέλαβαν 5 άτομα που έπαιζαν παράνομα τυχερά .

Ο έλεγχος διενεργήθηκε μετά τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο κατάστημα υγειοιδιοκτησίας 55χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται,.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθησαν ένας , υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 59 ετών ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 48 έως 62 ετών, πελάτες του καταστήματος για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος κατελήφθη, ενώ είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε χώρο του καταστήματος, συνολικά δεκατρείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με λογισμικό πρόγραμμα των τυχερών παιγνίων «Φρουτάκια», επιτρέποντας τη συμμετοχή, στα εν λόγω τυχερά παίγνια των ανωτέρω συλληφθέντων πελατών του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δεκατρείς (13) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και
• Το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων (1.400) , ως προερχόμενο από την διενέργεια των απαγορευμένων παιγνίων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

flashnews.gr
"Φρουτάκια" σέρβιρε καφετέρια στο Ηράκλειο "Φρουτάκια" σέρβιρε καφετέρια στο Ηράκλειο

"Φρουτάκια" σέρβιρε καφετέρια στο Ηράκλειο

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: