Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ο θάνατος του κυνηγού από τον αδελφό του – Τι λέει η θεία του θύματος

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ο θάνατος του κυνηγού από τον αδελφό του – Τι λέει η θεία του θύματος

Την 20η Οκτωβρίου 2013 το απόγευμα, τραυματίσθηκε θανάσιμα 24χρονος ημεδαπός κυνηγός στην Ασπριά Ναυπακτίας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα, πενταμελής ομάδα κυνηγών, στην οποία συμμετείχε και ο 24χρονος, μετέβη στην θέση Μακριά Ράχη της Ασπριάς Ναυπακτίας για . Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 24χρονος βλήθηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου του 26χρονου αδερφού του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το faroslive.com επικοινώνησε με την θεία του θύματος η οποία και εξήγησε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της είχαν πάει όλοι μαζί στην γιορτή του κάστανου το Σάββατο το βράδυ. Την Κυριακή πήγαν για κυνήγι και ο μικρός αδελφός (αποθανών), αρχικά τους είπε πως δεν θα ακολουθήσει και θα περιμένει στο αυτοκίνητο. Παρ” όλα αυτα κάποια στιγμή βγήκε από το αυτοκίνητο και ανέβηκε και αυτός επάνω στο βουνό.

Κατά την διάρκεια του κυνηγιού οι φίλοι τον παιδιών τον πέρασαν για θήραμα και έτσι είπαν στον αδερφό του μέσω του ασύρματου ότι το θήραμα βρισκόταν μπροστά του. Έτσι ο αδελφός του θύματος έκλεισε τον ασύρματο του γιατί είχε πρόβλημα και έκανε φασαρία, ώστε να μην φύγει το θήραμα.

Ο αποθανών μόλις άκουσε την σχετική συνομιλία, μίλησε στον ασύρματο αναφέροντας πως βρισκόταν και ο ίδιος στο σημείο. Όμως όπως προαναφέραμε ο αδερφός του είχε κλείσει τον ασύρματο με αποτέλεσμα να μην το ακούσει. Βγήκε λοιπόν και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να αντικρύσει τον αδελφό του τραυματισμένο. Αμέσως τον κατέβασε στο κέντρο υγείας στην Ναύπακτο όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η θεία των παιδιών δήλωσε πως κακώς ορισμένα μέσα χαρακτηρίζουν το παιδί αδελφοκτόνο. Παρακαλεί μάλιστα να σταματήσουν να γράφονται πράγματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την περίπτωση.

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: